STOCKHOLM

Hey ho! :)

Det var liksom ett tag sen nu, men nu är jag här igen. Just nu är jag och besöker huvudstaden. Sommaren har tuffat på ganska fort och nu har jag bara en vecka kvar innan jobbet börjar. Uschfynejnoneit. Men, det viktiga är ju pengarna ändå! ;)

Här i Stockholm så har vi än så länge inte hunnit med så mycket. Vi kom på lördagmorgon och då var vi bara och knallade runt litegrann. Jag var dödligt trött efter att ha gått och lagt mig tre och klivit upp halv sex. Men det blev ändå bio på kvällen. Inception - riktigt bra film! Jag var tydligen lite långsökt och fattade inte slutet, men efter en förklaring blev allt solklart! haha!
Idag har vi inte heller gjort så mycket. Vi gick bort till stureplan och tittade runt på de väldigt mycket dyrare affärerna. Jag gick in på Natalie Schuterman och hittade en jävligt snygg klänning från herve ledger, som inte alls stavas så men ni förstår ändå, som kostade 17000... Då kände jag mig lite fattig.

Imorgon ska vi förmodligen ut med någon båt om det är bra väder och på kvällen blir det gröna lund! Har bestämt mig för att iaf åka uppskjutet. Vettefan om man vågar sig på fritt fall. Sedan blir det väl shopping någon dag också!

Hejs!Alla bilder är tagna nu i Stockholm!

RSS 2.0