It´s friday!

Hallå, hallå!

Det är fredag idag, härligt värre. Fast alla dar är ju som fredag när man är ledig! Men på måndag börjar jobbet igen... Börjar klockan sju på morgonen till råga på allt. Great. Fast det positiva är ju att jag slutar två på dan, så jag hinner ju med en del på dan.
Helt sjukt att det har gått sex veckor av sommarlovet. Nu ska jag ta tillvara på de sista veckorna och göra massa kult varje dag.
Idag ska jag iaf läsa lite, städa, packa upp resväskorna och sen ikväll är jag bortbjuden på middag hos hannahbanana!

Lite bilder från de senaste veckorna!


Sommarens första fiske!

img_3935 (MMS)

Sommarens första fiske!


Päronen snarkar så fönstrena skallrar, ing...

Päronen snarkar så fönstrena skallrar, inge sova inatt för mig! Är iaf i umeå nu och åker tillbaka till piteå på måndag, sen blir det att åka hem till finaste Kiruna. Där väntar lite jobb, nice. Hoppas ni alla har en bra sommar!


Ligger på hotellet och kollar teve, har va...

img_4169 (MMS)

Ligger på hotellet och kollar teve, har varit grymt väder här idag! Har ätit världens godaste tryffel, badat isvak och bastat i 100 grader! Glassiiiiigt!


Vi tog en paus i bilkörandet och gungade l...

img_0602 (MMS)

Vi tog en paus i bilkörandet och gungade lite istället!


I wanna be somebody else

Yelloooo!

Torsdag idag och nu väntar jag bara på sooool. Det är ju varmt ute, men wtf är solen? Jag och jenniferh har ju planerat att sola innan jag drar iväg på söndag.
Den här veckan har jag gjort absolut ingenting. Jag blev rejält förkyld efter festivalen så jag har mest varit hemma och kurerat mig med alvedon och annat fint.
Men på söndag bär det av mot haparanda, sen vidare mot piteå. Nästa onsdag ska jag på premiären av harry potter med maria och jennifer! Är det bara jag som tycker att det ska bli sååå skönt att det är sista filmen som kommer nu? Det är ju så lång tid mellan filmerna så man glömmer ju ändå bort vad som hände i förra filmen.

Nästa vecka hannah, då kör vi fett hårt, right!?

tjing


I´m on the edge of glory

Hallå, hallå!

Just nu sitter jag och försöker titta film på nätet, men jag blir helt galen när det ska buffra hela tiden så då tänkte jag slänga in ett inlägg här medans.
Nu är festivalen över och den var så rolig! Nu längtar vi redan till nästa. Idag har jag iaf hunnit med lite solning på gården, en sväng upp på stan med Fanny och Amanda och sen ikväll har jag tittat film med brudarna. Mysig måndag! Nu ska jag vara här i stan en vecka, sen åker jag med familjen på spa i några dagar. Efter det blir det piteå ett tag och sen tillbaka till stan igen! Finns inte mycket att göra i piteå när ingen är där!
Har fotat lite grann, men bilderna får ni se en annan dag!

Auf wiedersehen!


Festivalen är igång!

Nu är det festival på riktigt. Igår var det lite mjukstart, men nu börjar det på riktigt! Fy vad roligt! Jag ska sova hos jerran ihelg och så började jag packa. Det skulle inte bli så mycket, men det slutade med en resväska, hehe.
Fotade ingenting igår, men ikväll tar jag med kameran till jennifer iaf.

Ciao!


RSS 2.0