See Ya

Nu åker vi snart mot flygplatsen, ha det bäst bloglovers! <3


Ett litet ps

Jag kommer sakna er allihopa här hemma, ni får ha det så kul här hemma, jag <3 er


TURKEY HERE WE COOOOOOOOOME

Nu drar vi till Luleå, imorgon går flyget till turkiet, wehoooooooooo! :-D kyss på er allihopa, vi syns om en vecka!

Bild från igår, halloweenmaskerad @ carros place, jag körde på dödsängel och hade till och med snickrat ihop ett par egna vingar, de är lite plus i kanten va?


I WAS BORN TO DO THIS

Godkväll på er! Nu har jag precis borstat tänderna och lagt mig, jag är helt ur mitt schema nu, skandal. Imorgon är det iaf sista dagen innan lovet och turkiet. De senaste veckorna har varit rätt så stressiga, jobbiga och allmänt dåliga. Behöver en vecka i den förhoppningsvis heta solen! Jag avslutar med lite bilder från skolan, mitt liv.


CLEAN

Senaste tillskottet i min lilla familj, jag är lycklig!


leva livet

Fuck. Jag hade precis skrivit ett inlägg och så vill jag ha en bild, men vad fan har hänt med blogg.se? Bildknappen, eller någon annan knapp för den delen, finns ju inte ens kvar. Jag blir galen. Tänkte bara meddela att om två veckor så ligger jag i en solstol, badar i havet, shoppar på gatumarknaden och lever livet med hanna. Så otroligt skönt det ska bli!! Så nästa vecka kommer gå åt till att packa, jag älskar att packa. Det är en hobby. En hobby som ibland kan gå lite överstyr när man packar med sig en hel vykortssamling för att vara borta en helg, hehe. Men den här gången är planen att packa lätt och sedan shoppa där. Förresten jenkis, vill du sova hos mig på fredag också? *blinkblink* Jag är en ensam och rädd själ hela helgen, och jag är rädd för stalkern, rädda mig!!

Allra käraste syster 


Godnatt

Nu lägger jag mig o läser, ska försöka somna så man orkar ha ögonen öppna i skolan imorgon. VARFÖR börjar man åtta en måndag och har sovmorgon tisdag? Ologiskt. Godnatt y'all!


You make me wanna smile 

Idag är en funderardag. Jag har pluggat och funderat över allt mellan himmel och jord. Jag kom bland annat fram till jag är ledsen över att snön börjar smälta bort, irriterad på att linni är kvar i idol, mjölk är egentligen bara vatten med flytande fettdroppar och vilka outfits jag ska ha på mig i turkiet.
Just nu längtar jag till nästa helg som jag ska spendera med mina hjärtans fröjder - you make me wanna smile! Tills vi hörs igen, tare lugnt!


TGIF

Äntligen fredag tänkte jag säga, men den här gången är det nästan tvärtom. Jag vet vilken mördarvecka vi har framför oss, så helgen kommer gå åt till psykplugg. Men efter vecka 42 är det en vecka lugnt, bara en engelska uppgift annars är vi nästan fria! Ja och så kanske matte diskret prov då också. Men just nu sitter jag och njuter av mitt morgonte med lite pepparkakor. Julkänslan börjar komma, jag blir lycklig ända in i själen!


Morgonmys


LYCKLIG TJEJ!!!!


Dansa är kul

Hallå! Nu är det fullt upp i skolan, fysikprov, svenskaredovisning, matteprov, kemiprov, spanskaläxa och två biologirapporter på en period på mindre än två veckor. Är detta normalt? Nej det är nvstyle. Men lite kul hade jag i helgen iaf. Var hos annemarit i lördags och hade det superfun! Jag vill bara leka lördagskväll varje dag!

En liten bild från i lördags


Joppa

Dags att dra sig iväg mot jobbet. Kom och ät o håll mig sällskap så jag inte tynar bort av tristess! Ikväll ska jag iaf till anne-marit och ha lite spelkväll, vad kuuuul!

Bjussar på nåra fina bilder från förra helgen


RSS 2.0