TURKEYYYYY

Såg att blogg.se skaffat en app, det var då fan på tiden. Men det var inte det jag tänkte säga, utan jag tänkte säga att snart åker jag utomlands med mami, lena och HANNAAABANANAAA!! :-D jag är fett taggad nu, måste beställa bikini och pass snarast.

Kyss på er


I rock the house and sign the tits and that's it

Tjatjaaa! Idag är det en riktig seg söndag. Varför blev just en av våra två lediga dagar till den dag i veckan som alla hatar? Fy. Idag har jag gjort lite plugg och så beställde jag äntligen hem OC säsong tre och så kom det upp ett erbjudande att jag fick välja en valfri säsong för 99spänn, wehoo. Då klickade jag hem how i met your mother säsong ett också. Så om tre arbetsdagar ska den ligga i min brevlåda. Surt bara att jag själv inte är hemma då.
Nu tänkte jag faktiskt bege mig ut på en liten promenad och sen läsa lite engelskaglosor och så kanske lite friskis på det va?

VINTER OCH VICKIS - KOM NU


Inhandlat

Var och klippte mig i tisdags och köpte då ett värmeskydd. Men igår var jag på stan med hannah och då köpte jag lite annat kul till håret också. Nu måste jag iaf kasta i mig frullen innan skolan!


Jag cuttade precis 3dm av håret..

img_3834 (MMS)

Jag cuttade precis 3dm av håret..


Jobb hela dagen, från elva till halv åtta....

Jobb hela dagen, från elva till halv åtta... Kom och håll mig sällskap sneella!!


Nånting hände, vet inte om mitt förr blogg...

Nånting hände, vet inte om mitt förr blogginlägg kom, men here we go again: jag har skaffat twitter! Följ mig på http://twitter.com/rfjallborg


Skratta och låtsas som ingenting

Vi på nv sitter som en familj på rasterna, lektionerna, whenever och tycker det är skitkul med kameran. Heureka!


lässna tjäjär


maybe another day

En rätt så obetydlig tisdag. Fast jag har smidit planer (jennifer, elsa och hampus ni är uppbokade antingen fredag eller lördag så ni vet, tihi!) Ikväll ska jag läsa lite i min engelska bok och göra små anteckningar, men sen är det väl idol? I hope so för jag behöver verkligen vila hjärnan ett tag. Imorgon blir det massa undersökningar i sjön hela dagen och på torsdag hjampis olympics så det känns ju rätt nice att slippa alla lektioner i två dagar.

Jag var ju i piteå i helgen och fyndade lite små grejer. Jag var på jakt efter svarta jeans och en vit stickad tröja, lyckades för en gångs skull hitta allt jag skulle ha, och som vanligt en hel del... braha!


införskaffade ett par kilklackar i mocka, sorry amanda lovar att inte köpa allt du har i din garderob ;), men gosh vad snygga!
Arg. Förbannad. Ser ut att bli en sämst on...

Arg. Förbannad. Ser ut att bli en sämst onsdag.


Måndagsmys

Drar snart iväg till frida för lite måndagsmys, och så är det idol på tv, vilket plus i kanten! Idag har varit en jobbig dag. Måndagar är alltid jobbiga så det behövs lite kuligheter. Men det har hänt lite fina händelser trots att det är måndag. Till exempel så kom min miniräknare tillbaka! Den försvann i torsdags och jag blev galen. Inte nog med att jag skulle få betala 1600kronor (superminiräknare för nvare såklart) så var mitt liv typ förstört för att sitta och räkna fakultet med vanlig miniräknare är så jobbigt att man blir ledsen i ögat. Men idag hittade den tillbaka till sin ägare igen och till råga på det fick jag sluta 45minuter tidigare för att jag var klar med allt!

SCORE


RSS 2.0