Alanya part three


Maracacacacacaaa

Idag var en rätt bra dag! Först en timmes skola, sen körde jag, Elsa och Jennifer stan, fika och marknad. Det var så mysigt och roligt! Hihi!!


Roadtrip

För att blanda alla turkeybilder tänkte jag visa er några från vår bilresa till Finland igår. Det var riktigt kul men efter 163930201 vägarbetet fick vi NOG 123. Hehe!


Alanya part two

Jag bloggar alltså från mobilen för det mesta då jag inte ids sätta in bilderna från iphonen på datorn. Därför blir det typ en miljon delar för att få med några bilder!


Alanya part one

Från avresedagen!


Student 2013

Det är vi det. Dags för 94orna att ösa på studentflaken. Tjoho vad kul! Tänkte lägga upp bilder från Alanya också, tar bara ett tag att gå igenom alla miljontals bilder hehe.
Nu blir det träning iaf, skönt att komma igång efter lovet.


Last night in freedom

Hur kan vi redan vara inne på sista helgen innan skolan börjar? Igår var det utgång och idag blir det utgång. Imorgon jobbar jag heeela dagen och sen är det dags för skolan. Men lite coolt känns det ändå att börja trean. Sista året innan man måste börja ta jobbiga beslut som vad man vill göra här i livet. Skräckblandad förtjusning!


ALANYAAAA

Jag kan inte riktigt fatta att det gått ÅTTA månader sen vi bokade den här resan. Så galet sjukt stört kul vi ska ha!!
Trots förkylning så taggar jag lite mer för varje sekund som går, hehe. Väskan är äntligen färdigpackad och mobilen är fylld med partymusik.
Jag kommer sakna er alla som stannar här i Kiruna, men om två veckor ses vi igen! Tills dess får ni röja utan oss!
Och om nu mamma läser det här, så SJÄLVKLART ska vi ta det lugnt, ta hand om varandra och dricka varannan vatten ;)

PUSS PÅ ER


Things we gotta tell ourselves


nananananana BATMAN

Snart dör jag i taggardöden. Väskan ligger dock fortfarande ekande tom på sängen och väntar på att bli fylld. Varför kan man inte flyga ner hela sin garderob för? Fan ta deras 20kg gräns


alla mina låtar handlar om dig

Så har jag blivit sjuk igen, standard hehe! Det är väl kanske nästan, men bara nästan, så att jag förtjänar det efter den här helgen. Men himla kul hade vi och det är ju det som räknas!
I fredags så var vi ju hemma hos Amanda och firade in henne i myndighetsvärlden. Välkommen till klubben kompis! Härifrån är det bara rynkor, volvo och lkab som väntas.
På lördag var vi fullt hus hemma hos mig och festade på innan vi körde krogen dag två. Och söndagen innebar för mig jobb i tio timmar. Denna söndag kom jag och vanessa på livets mening
 
- livet är ingen fest, det är en enda lång baksmälla -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sista bilden är bäst - så jävla snygga ni är

AMANDA 18

Vill bara säga grattis till mändy som fyller 18 idag!! :-D är påväg dit nu för fest och utgång, ska bli så himla kul!


RSS 2.0