wild things

Kiruna bjuder som vanligt på ett väder som kan göra vem som helst depp. Det är nog därför jag inte gillar sommaren lika mycket som vintern. Vintern är ett säkert kort, där vet man att det är kallt och att det snöar ibland. Nu ska jag städa var planen, men jag blir som stående vid alla högar och så hittar jag nåt roligare att göra istället. Disciplin är vad jag behöver!!! hehe


Nedräkning

Snartsnartsnart är ÅTTA månaders väntan förbi och bästa gänget drar till Turkiet! Längtar så jag blir galen. Tills dess ska jag bara blir frisk också, men är på dag tre av min antibiotikakur så jag hoppas vara fit for fight för alanya! Idag har varit en riktigt bra dag, trots förkylningen, Elsa som jag inte sett sen kf kom förbi en sväng på dagen och det gjorde mig glad i själen hihi! :-D på kvällen hängde jag med Hanna och jenkis, mycket roligt mycket roligt brudar!


Bubbles

Det var knappt en själ ute idag så vi roade oss med att blåsa såpbubblor istället hehe! Förutom att jobba så är jag sjuk. Imorgon ska jag till pappa doktorn och förhoppningsvis få penicillin så att jag blir kvitt det här. Jag hatar sommarförkylningar!!


Jåppa

Sitter på jobbet och dör av trötthet, nu vill jag hem och sova! Men bara tre timmar kvar nu så det borde jag överleva. Bilder från veckans fina dagar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1402316/images/2012/pic_5000b85d9606ee2924002531.jpg" class="image">


Too quiet

Älskar den här låten


JAG DÖR AV LYCKA

Jag och Jenny satt som iglar på tre datorer och en telefon för att göra allt för att få biljetter till Justin Bieber. Efter ett tag insåg vi att ticnet aldrig någon skulle släppa in oss. Men skam den som ger sig! Efter en jävla massa blocket.se och googlande hittade vi två lediga biljetter :D :D Visst blev det lite dyrt, men det är det då verkligen värt!! Ah så galet glad jag är just nu!!
 
SWAG JENNY SWAAAAAAAAG!!!!!
 

Kirunafestivalen

Ja, nu var det ett tag sen, men skyller på blogg.se appen som aldrig någonsin fungerar. Och jag är typ inne på datorn en gång i veckan, använder ju bara fånen.
Men nu tänkte jag visa lite bilder från Kirunafestivalen som var i helgen. Sedan ska jag hoppa in i bilen och köra upp till jobbet, för idag har jag öppning för första gången, men det ska väl gå det med!
 
 
ifall nån skulle missat - joe rovik från big brother, hihihihihi!
 
 
 
 

RSS 2.0