Leva livet

Älskar dagar som dessa. Spontana dagar! Efter jobbet bestämde jag, Hanna, Elsa och Jennifer för att åka till Sautosbäcken i jukkas och bada. Så halv tio rullar vi in i jukkasbyyyyy. Jag doppade mig till knäna innan jag insåg att jag inte hade någon känsel så jag fick backa, hehe. Hanna och Jennifer var landkrabborna men elsis vågade sig typ lika långt som jag innan vi frös till is. Sen satt vi och pressade fika i min bil. Men det roligaste på hela kvällen var när vi körde bilkurragömma. Jag och Hanna mot Elsa och Jennifer 14-14, nästa gång plockar vi er!!

GODNATT

MIDSOMMAR

Glad midsommar på er alla! Här är det just nu uppehåll, pepparpeppar, och jag hoppas att det fortsätter på samma sätt resten av kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för en GRYM kväll. Lilla ärtan, som hon så gulligt kallas av hennes släkt, fyller ju för fan 18. GRATTIS EN MILJON GÅNGER TILL DIG MIN FINASTE, BÄSTA, SNYGGASTE OSVOSV VÄN!!! JAG ÄLSKAR DIG!! ♥ Ikväll kör vi klackarna i taket och dansar tills fötterna blöder!

PUSS

 

 


Mer vild än tam

image descriptionimage description
Jag känner för att göra nåt spontant och lite smågalet ikväll, typ hoppa fallskärm eller ta bilen och bara åka tills man inte orkar längre! Jag vill vara young wild and free

all around the world

Idag fyller världens bästa Jenny 18 år, GRATTIS TILL DIG SNYGGING! ♥
Förutom det så var jag och fikade med Emilia och Danne idag och sen var vi på stan en sväng och kollade runt. På vägen hem premiärkörde jag skorvan också, vilken pärla!
Annars händer det inte mycket, jag längtar hela tiden till helgen, ska bli så sjuuuuuuuuukt kul :D
Home is where your heart is

Har försökt mobilblogga hela veckan men den verkar ha gett upp helt appen. Hur som helst är jag tillbaka i stan och det känns rätt skönt att vara hemma igen. Även fast det hade varit rätt skönt med lite värme och sooool. Har inte lagt in bilderna från Grekland på datorn än, så jag lägger upp bilder från min twitter istället.


SOMMARLOV

Yes, då har jag fått sommarlov! Vilken underbar känsla samtidigt som jag måste erkänna att jag är lite smått rastlös, hehe. Nvskadad är väl bara förnamnet.
Men imorgon åker jag på roadtrip med mina finaste vänner och vi ska ha det grymt kul!


Frukost i världsklass

Tar en mysstart på söndagen med min hallonbanansmoothie, kan ju inte annat än bli en bra start på dan!


Snart är det sommarloooooov

YESYESYES sista provet gjordes i torsdags, sista betygsättande uppgiften gjordes klart idag, imorgon gör jag projektplanen klar och sen är det bara att aktivera chillmode resten av veckan :-D vet att vi är lediga onsdag iaf, men kollade på schemat och förmodligen får jag sommarlov redan efter måndagen då jag typ inte har några lektioner, sweet! Och på fredag bär det av LOT varmare väder igen - Grekland here I come
/globetrottern rebbis


Världens bästa klass

Jag kunde inte önska efter en bättre klass än den jag har nu! <3

 

 


RSS 2.0