take me down to the paradise city


Har skrivit om samma mening på tusen olika sätt i snart fem minuter. Så jag skippar den och säger att det inte var min dag idag helt enkelt.


daylight comes but we don't wanna go home

Hade världens roligaste kväll igår typ! Först var jag en sväng hos Evelina innan jag drog till Elsa där vi firade hennes och Hampus super sweet eighteen! Efter det: krogen, efterfest och så sängen vid fem på morgonen. Tack alla ni underbara för en gryyyym kväll :-D


Rock away

Nu är det dags för fredagsmyyyyys! Idag fyller Hampus och mamma år, GRATTIS! Det ska firas både idag och imorgon, då även elsis fyller år, GRATTIS I FÖRSKOTT!! Tårta idag, krogen imorgon och så jobbar jag natt däremellan.


Dödens död

Nu förstår jag nästan vad en som går nv3 sa till mig: i tvåan går man nästan in i väggen. Ja, just nu matar skolan på med prov efter prov, sjuka mängder med inlämningsuppgifter och redovisningar. Imorgon har jag muntlig redovisning på spanskan och kemiprov, kulkul. Men det som håller mig vid liv är att för varje dag som går kommer jag en dag närmare sommarlovet! Om typ 80 dagar ska jag inte använda miniräknaren på tio veckor. Peace out!


HAPPYFACE

Idag kom mitt paket från lyko, som jag har längtat!!


Världens bästa present

På sportlovsfredagen fick jag min present av (skriver alla nu för det var en så kul present) Frida, Fanny, Emilia, Amanda, Evelina och Jenny. Åh det var bland det roligaste jag har varit med om. Så först vill jag säga tack till er tjejer! ♥
Jag fick en heldag med ansiktsbehandling, frulle på scandic, hinderbana i blindo, skattjakt på stan, sminkning på kirre, middaga hos amanda och sen gottekväll. Det var den bästa presenten nånsin, och här kommer lite bilder fotade genom amandas kameralins.


sälen
Heaven

Mindre än 90 dagar kvar till himmelriket aka sommarlovet <3


Passion

Kärlek


Pizzanight

Ska bjuda mina fina på pizzakväll, mys!


stop kony

Se den


Kort

Var hos frissan idag och blev av med massa hår, lite ovant att ha så sjukt kort men äh, det är ju bara hår? Nu ska jag njuta över att det är lov och försöka få kontakt med nån innan jag dör av tråkighet!


FAVORIT I REPRIS


Let's dance


Sportlov

Det är lördag och sportlov. Alla rätt alltså. Ikväll ska jag och emilia ut på hennes krogpremiär och dansa, så himla roligt!! Tills dess går jag runt hemma i pyjamas och spelar gitarr, lyssnar musik och provar kläder.
HÖRS
It's friday night

Skulle till Jennifer och chilla ikväll. Sen bestämde vi oss för att fara ut och ragga och så var vi på starre. Sedan kom det en kille och ville ha skjuts, och sen gick jag in i typ tio minuter på krogen för att få krama och fota mig med danny, STARSTRUCK!! Tjänade in 270 spänn ikväll till på köpet, vilken kväll!


LANKAN


RSS 2.0