Purple rain

Var och kollade balen ikväll, så himla fina alla var! Det bästa med att kolla balen var nog ändå att veta att nästa gång det här är så är det VÅR tur. Då är det vi som får gå där, och sen ta studenten! Vilken glädje! Längtar redan så att jag dör, hoppas ett år går fort :-D


HEYSEXYHANNA

Hanna vi kör gymkort - YES!!


BARCA

Igårkväll kom vi hem efter en grym vecka i Barcelona! Hade så himla roligt och vi har hunnit med allt vi velat göra. Camp Nou, Olympiska stadion, stranden och plaza español var det bästa. Och så pizzerian emporio där jag åt den bästa calzonen ever. Ville vara kvar en vecka till minst, men lite skönt var det väl ändå att få sova i sin egen säng inatt, och herremingud om jag hade missat finalen av esc ikväll!!
Här får ni en snabb sammanfattning av resan

Resans citat - JAG HAR BLIVIT RÅNAD
Resans svullarkväll - Buffé - ät allt du orkar för 120 svenska kronor
Resans skratt - På buffén, amanda ska ta glass från en mjukglassmaskin och lämnar en hög av chokladglass på golvet
Resans bästa - SOOOL
Resans värsta - Förmodligen mitt och emilias minimala rum utan toa och dusch där dörren bara gick att öppna så pass mycket att man fick pressa sig in i rummet
Resans standardmat - Mjöl, mjöl, mjöl och så lite socker och strips
Resans begär - Se en match på otroliga camp nou'
Två dagar

Nu är det bara idag och imorgon innan vi åker till Barca, så sjukt kul det ska bli!!!!!! Tror jag dör lite! Två fina bilder på hampes angels


Minilov

Åh nu är vi lediga i tio dagar, så skönt! På lördag bär det av till barcelona, taggar 24/7!!! Nu ska jag hänga med Hampus, Jennifer och Elsa ett tag innan empan och fanny kommer hit för lite biologiplugg (det var ju det där med att vara ledig på nv..) och ikväll blir det mys.


Mördarpass

Jag är dödens död. Klockan nio idag kom Hanna till mig och det värsta passet någonsin startade. En halvtimmes intervallträning där vi sprang som psyk i idioten, en halvtimmes konditionszumba, drygt en timmes styrketräning och så flex på det. Och så stekte vi i bastun efteråt. Jag funderar på rullstol till skolan imorgon.

Två bilder från dagen, notera att hoppbilden är efter allt då vi ser ut som överkörda djur (trololol)


Två veckor

...kvar till barcelona! Shitpomfrit, det är ju galet snart :D :D När jag kommer hem därifrån är det exakt två veckor kvar till Grekland. TROLOLOL.
Tittade igenom lite bilder från olika firanden av min 18årsdag - så himla roligt jag hade!


Barcelona

Taggar lite till barcelona här i min ensamhet med mina nya barcaskor! Jag och Hanna körde hardcore ikväll - dubbla träningspass, nu har vårt femveckorsprogram börjat och vi ska köra hårt.


Thanks for making me a fighter

Nu dör jag snart av hunger efter att bara ha ätit två rostbröd sen jag vaknade, men snartsnartsnart ska vi äta trerätters, möms!!


Thing to do before you die

Hallåhallåhallå det här måste vi lägga till på vår lista som vi ska göra!!!


Fortuna

Var med Elsa och Jennifer och kollade the lucky one ikväll, riktigt bra film, man blev sådär sorgset lycklig i hela hjärtat! Bara för det får ni en galet glad, galen och grotesk bild på mig och min fina kompis hampus!


This is the night you'll regret in the morning

Jag känner mig så sjukt stressad och trött på samma gång. Ni vet när högen med måsten bli högre och det enda man orkar göra är att kolla på när den växer till svindlande höjder. Men har ändå fått undan en sak idag, yes! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla big brother innan jag ska sova.
Lite bilder från helgen!


Älskade vänner!

Fick min artonsårspresent av Hampus, Jennifer och Elsa i fredags. Alla vänner boxar och det här jättejättefina armbandet, tack som fan kompisar - jag älskar er!! <3


RSS 2.0