Mest spelade

De här låtarna har spelats om och om igen under hela veckan. Mycket braiga tycker jag. Älskar sista låten. Nu taggar jag inför lördag, halloween ffs! Wooooop
 
 
 
 
 
 

Panic at the disco


The living daylights

Har köpt världens finaste nagellack från OPI. Från senaste kollektionen, James Bond. Det här är min favorit!!


9 timmar senare

Alla prov är färdiga och det känns förjävla skönt. Snart kan man rätta också och se hur det gick, vet dock inte om jag vill veta hehehehee.
Såhär såg mitt gäng ut efter första verbala delen


Högskoleprov

Första provet klart, fyra to go...


Black friday!!


Torsdag

Så var den här skoldagen över också, ett steg närmare lov! Här är lite bilder från dagens roligare lektioner hehe!


Vi fick besök


The one that I want

Ny vecka kickades igång idag. Nu är det bara fyra dagar kvar innan det är dags för lov, satana vad skönt. Nu är det hårdkörning med balen och studentfesterna, tror jag har skickat tusen mail och ringt en miljon samtal redan. Fett kul det ska bli ändå!


Helg

Så skön lördag ändå. Jag har inga planer idag förutom att jag ska till Emilia och göra lite projektarbete. Men jag är ju rätt rastlös av mig hehe så jag satte mig och började göra matte för ett tag sen. Nvskadad!


Fredagsmys

Jag och Emilia sitter med jossan hos henne och kollar Disneyfilmer. Nostalgi!! Nu ska jag fortsätta kolla, peace out.


Freeeeedag

Igår hängde jag med Jenko och vi spelade hockey. Fråga mig inte vem som vann för det tänker jag inte svara på! Moahaha. Sen tog vi en tur till loussabacken innan vi plockade upp elsopelso. Det var en fin kväll!


The best memories

Skulle göra en uppgift till skolan, men fastnade vid gamla fotoalbum. Herrejävlar vad kul man hade när man var en liten skit!


Onsdag

Godmorgon godmorgon i ottan! Oj jävlar nu ser jag vad klockan är, ska vara på skolan om 20minuter och här sitter jag och äter frukost. Den här morgonen började inte bra, men fan den här dagen ska bli bättre än morgonen.

En liten söt bild på mig och mowsie från jennys blogg


just because it burns doesn't mean you're gonna die

Jag.är.så.trött. Men allt för projektarbetet så nu åker jag till skolan även fast det fasen är 2,5 timme kvar tills jag börjar.
Hanna - köööör förfaaan jag håller tummarna för dig darling!


if i share with you my story

Tjääääna! Jag tänkte att jag skulle visa tre bilder från helgen som precis tagit slut. Fanny har ju faktiskt fyllt 18år förra veckan, grattis till dig! Så i lördags var det dags att fira detta med fika och fest. Vid halv elva hamnade jag hos min allra bästa jennifer innan vi gjorde krogen osäker. Sedan dansade vi arslena av oss tre timmar, så kuligt! 
Och grattis till min carrobarro också som fyllde 18 i söndags och gjorde alltså sin krogenpremiär på lördag, hihihi!
 
 
 

Beauty and a beat

 
 
GRYYYYYYM

Blondes have more fun

Japp så är det. Även fast jag var blond innan också så är jag ännu ljusare nu, känns skönt. Det ryckte lite i färga mörkt nerven faktiskt, men jag ska fan vara blond till balen och studenten så jag tar inga risker, hehe!
Ikväll har jag hängt med Jennifer och kollat på det bästa - karatefylla. Finns seriöst inget roligare program! Nu ska jag sova tänkte jag. Lycka till rebbis


@frissan

Det här är det skönaste som finns, jag vill gå till frissan varje dag! Hittade en liten bild på mig och josie hihi


FYFAN VAD JAG ÄR GLAD

Det här är LYCKA.

Every minute of an hour

Jag har lust att göra något galet NU. Igår var jag en millimeter ifrån att fråga Jennifer om vi skulle ta bilen till Luleå idag, skita i skolan och bara fara. Jag behöver lite spänning och action pronto!


Heureka

Nog kan dom vara roliga allt i fysikboken


It's a new day

Helgen var intressant. Idag är det måndag och ny vecka. För första gången på ett tag känns det faktiskt rätt bra. Dagens höjdpunkt är ju LÄTT att vår klass fick en låda med provmössor idag!! GAH SNART ÄR JAG STUDENT. Jag kan inte fatta att det snart bara är ett halvår kvar tills jag får skrika lungorna av mig. Jag vet inte om jag har längtat lika mycket till något med sådan skräckblandad förtjusning förut. TONIGHT, WE ARE YOUNG.
 

RSS 2.0