49

dagar kvar till studenten
life's good

Tjenaretjenare! Klockan är nio och jag ligger fortfarande kvar i sängen, så skönt. På schemat idag står skola, presentinhandling och så kalas hos älsopälso. Känns som en bra dag!! Jag tänkte att även fast det här året har varit en enda uppförsbacke så får man vara glad ändå, det gör som allting lite kuligare. He löser sig liksom alltid!

Skolki

Japp, idag började skolan igen efter ett sjukt skönt påsklov. Men måndagar är korta dagar för mig och det var faktiskt lite kul att komma tillbaka ändå. Man inser hur nära det är till studenten!
Nu måste jag köra igång med lite plugg och sen ska jag och Jennifer ut på långpromenad, wiho.
Och nu är det inte länge kvar tills jag får flytta hem igen, jag längtar så jag dör tills jag äntligenäntligenäntligen får komma hem till mitt älskade myris igen. Tapeterna är på väggarna och det börjar hände grejer, om jag och pappa får som vi vill flyttar vi in till valborg eller iaf i början på maj! 
 
Har alla påsklovsbilder på mobilen så jag lägger upp en låt som jag lyssnar på konstant, älskar den.
 

trettonde bilden

En bild på dig och en klasskompis. Jag kör ett litet wildcard här och lägger upp en bild på moi och carro! Här hade vi prompat upp för loussabacken och ner igen efter en tuff helg hehe..


Hope it gives you hell

Idag var jag på roadtrip med Elsa, Emma och Ville och det var mycket kyyyyyl. Men det är väl typ det enda som är kul just nu också. Jag känner bara för att packa en ryggsäck och hoppa på första bästa flyg härifrån, jossan kan väl få följa med också, hehe den enda som är lika impulsiv som jag, löv it.
Bästa sättet att släppa allt för mig är att borra ner mig i nåt sjukt svårt fysiktal typ. Så nu ska jag räkna fysik i några timmar, skönt.
 
herrå
 
 

glada dagar

Idag kom jag hem från påskfirandet i björkis. Så skönt att få komma bort ett tag! Har mest hängt med päronen på isen, men har varit på lite afterski och dans i gränsen också! Så himla härligt, men det är ändå grymt att få sova själv i sin egen säng nu när man är hemma igen.
Påsklovet är fasen nästan det bästa lovet, man blir ju grymt energifylld!!
RSS 2.0