you gonna here me roar

Sitter på jobbet och nu ska jag och sivan börja med the real deal. 50 pärmar ska fyllas med material som vi ännu inte fått. Som ska vara klart imorgon på morgonen, hehe. Blir en lååång arbetsdag men det känns faktiskt sjukt kul att få vara med på det här! HERRÅ
AND WE DANCED ALL NIGHT TO THE BEST SONG EVER

Hello Sunday! Eller ja det blir väl typ godnatt med tanke på tidpunkten hehe. Idag har varit chilldag numero uno. Vaknade, Jennifer kom hit, vi åt megafrukost, jossan och emilia joinade och sen blev det daimat. Ja läser man mellan raderna här så förstår man att vi var ut igår alltså. Det var en minst sagt.. galen kväll, trots det har jag varit på topp idag! Man börjar ju bli rutti.

Imorgon börjar skolan igen. Men jag ska inte vara där och det känns så sjukt!! Jag ska knalla till jobbet som vanligt och förbereda förhandlingar, istället för att hänga på våning tre och plugga fysik. Mysko. Saknar skolan redan! Men vilken jävla frihet man har nu, underbart! I princip kan man slänga sig på ett plan och dra till Sydafrika lite när som helst. Wenoweno. Men nu ska jag ju inte dit va. Men på onsdag drar jag och Evelina till LONDON. Har inte riktigt fattat att vi ska åka än. Tror ingen av oss har gjort det egentligen haha. Imorgon ska vi träffas och se vad vi vill göra iaf, men sen vet man aldrig. Vi drar dit och sen får livet bestämma vad som händer!

KYSS
PROM

 
 
Jag vet inte ens om jag skrivit om balen ännu. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Så sjukt kul att se alla top notch och själv få känna sig like a queen. Jag och Rasmus rockade röda mattan, le och vinka, le och vinka. Det var en underbar kväll på stadshuset och sen körde vi på hela natten på royal. Fick hem bilder från Kent Tunlind idag från när vi var och fotade oss och såhääär såg vi ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NIKON

Jag fick ju faktiskt en systemkamera i studentpresent, weho. Jag är verkligen inget proffs på att fota, men jag tycker det är sjukt kul. Det följde med en nätbaserad fotoskola med kameran som jag ska göra när jag har tid (när jag orkar)
Meeeeen här är några bilder som jag förevigat med min bebiz under sommaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du var solskenet, och jag var ensam.

Idag saknar jag Jenny. Idag saknar jag Danne. Idag saknar jag skolan. Sommarloven när man var liten. Julafton när man trodde på tomten. Känslan när man såg Titanic för första gången. Dagen då jag var tvungen bestämma mig för att tacka ja eller nej till min plats på universitetet. Farfar och farmor. Balen. Lyckan när jag lärde mig simma helt själv efter att blivit så arg på dom förbannade plastgrejerna runt armarna. Idag tar jag en tripp längs memory lane och saknar.


Johnny jag gillar dig, du har ett svart moln över dig

Kära vänner, ovänner, fiender, familj, släkt, bekanta, obekanta och andra löst hängande folk. Jag behöver hjälp. Om lite drygt två månader ska jag tatuera mig. Och som min mamma gärna påpekar sitter bläcket fast för resten av ens liv typ. Så man vill ju inte komma ut från studion med en tatuering av kostcirkeln eftersom man inte riktigt kunde bestämma sig. Nej det här är mer serri än så. Så därför tänkte jag att ni måste skriva vilken ni röstar på. Annars vet ni vad som händer, ett gäng bananer på ryggen typ.
Så här är alternativen guuuurls, vilken tycker ni?!Älskar den här. Fast inte det typsnittet och inte på foten och inte just de fåglarna. Haha men texten och två, tre svalor på ryggen tänkte jag.Peter Pan! En av mina största rädslor är att bli gammal och dö så den här älskar jag också.

Sista alternativet har jag inte på bild, men ett citat från oth. Every song ends, but that's no reason to not enjoy the music.

Måndag

Helgen rann iväg och idag kallade jobbet. Kändes helt ok att dra iväg även om jag var zombietrött efter nattens åskväder. Inte en jävel i hela stan har nog sovit efter fem imorse. Efter ordinarie jobb så körde jag ett extra skift på folkan, buntar penki inför London. Jag och finaste Evelina drar en långweekend dit i slutet på augusti, can't wait!
I lördags hade vi party igen hehe. Och söndag var chilldagen som i vanlig ordning spenderades med bästa vännen. Vi borde flytta ihop, vavavava?!
Nu ska jag sova för imorgon är det jååååååååbb. Men ska äta lunch med elsis och det ska bli fett kul, så länge sen jag träffade henne!

Emilia är en av mina mest fotogeniska vänner på fyllan <3

spontanutgång

Ja igår skulle ju jag, Frida och Amanda chilla hos mig framför en film typ. Kvällen slutade inte där. Jag och Frida var lite småsugna men nej, vi skulle ju ut på lördag. Halv tio rullar vi upp på Amandas gård. Lyckligt ovetandes om vad som skulle komma att förändra hela vår världsbild. Amanda sätter sig i bilen och några sekunder senare är det plattan i mattan för att åka runt och hämta kläder, smink och alkohol. Filmkvällen was no longer existing. Men vi hade fett kul och nu taggar jag till för dag två!
Man lever bara en gång kära läsare


summerlovin

Hade en grym dag i söndags. Jennifer kom, vi köpte sallad och la oss i gräset på utebadet och chillade, så underbart! Hoppas på sol igen snart, så tråkigt när det är så grått och bajsigt.


torsdag

Fattar inte hur tiden kan gå så fort. Igår kom iaf Emilia hem så snart ska jag dit och kramas! Och på lördag ska vi skaka våra lurviga tillsammans med några andra härliga brudar. Längtar redan, saknar alla kompisar när man jobbar ju!
RSS 2.0