180 dagar

Idag är det exakt ett halvår sedan jag klev in genom lk’s portar och började glida runt på våning åtta. Att 180 dagar kan så jäkla fort! Men kul har jag haft och jag har väl en 180 dagar till att se framför mig innan jag beger mig iväg på andra uppdrag. Jag och Frida har börjat småplanera vår tågluff genom Europa till exempel. Ni kan inte förstå hur länge och hur mycket jag har sett fram emot det här! När jag var ett litet spädbarn som sprattlade runt som en dammsugare på golvet så var det enda jag kunde tänka på att få slänga en fet rygga på ryggen och resa genom världen like a true backpacker. Så efter snart 20 år i livet blir spädbarnsdrömmen sann! Eller ja med min tur vet man aldrig.. Vi kanske hamnar i Arjeplog i två månader. Men vi är inte dom som deppar över sånt, blir det två månader i världens ände så blir säkert det också asbra. We’re going on an adventure!


måndag

Jag dör vad kallt det är! Om det bara hade varit kallt så fine, men när det blåser så fryser man ända in i märgen. Sitter och drömmer mig bort till Kap Verde. Nedräkningen har börjat, idag är det ynka 37 dagar kvar innan jag och JI lämnar kylan och mörkret. Så underbart så man vet inte vart man ska ta vägen. Laddar upp med att kolla på bilder från vårt hotell ca 5 gånger om dagen. Idag ska jag på grit cardio för första gången. Det är inte med skräckblandad förtjusning jag går dit, utan snarare med 100% skräck och 0% förtjusning. Efter att ha hört kommentarer som ”man vill spy efter 5 minuter” så känns det lite tungt att pallra sig dit en måndagseftermiddag. Vi får ju se om man rullar in med rullstol på jobbet imorgon.


Dec. 12, 2013

God morgon, god moooooooooooooooooorgon hör fåglar sjunga glatt i kör. Nä jag hör inte ett enda fågelkvitter. Inte ens ett skatskräll. Sjukt tungt att kliva upp när klockan ringde men what to do. Snart ska jag i alla fall åka från jobbet och hämta upp Jennifer och så är det dags för de första två vaccineringssprutorna. Jag är redan så nervös att jag funderar på om man kanske skulle skippa sprutorna. Jag menar hepatit a, b, polio, stelkramp och malaria är ju inget som en norrlänning inte överlever.
we live on fascination

Helgen är inledd, PUSS
friday i'm in love

TGIF!! Snart är det äntligen helg igen. Fab. Den här helgen kommer bli extra bra också. Idag ska jag och the best boka en resa till varmare breddgrader och imorgon ska vi gå på stan för julhandel och avsluta kvällen med middag på landströms och En skam för Sverige av Soran Ismail och Magnus Betnér. Jag vill komma till helgen och sen trycka paus och stanna kvar i mysbubblan i flera år. Igår var jag på bodypump och svettades och så skulle jag dekorera mitt pepparkakshus… Ja vi kan väl säga såhär att man ser att det är hemmagjort i alla fall. Näe hörrni det var väl det den här fredagen. Ha en grym helg!
WHAT A BRIGHT TIME

December är hääääär gott folk och det innebär nedräkning till årets bästa högtid. I vanlig ordning är paketkalendern upphängd och tredje paketet öppnades idag. Jag hör vad ni tänker, och nej det är faktiskt inte jag som tvingat mamma att göra detta utan det har hon pillat ihop för sig själv. Så nu vet ni. Inte för att jag klagar. Finns inget bättre sätt att börja morgonen på – frukost och ett paket. Som alla människor med någorlunda världsuppfattning vet, så är det tisdag idag. Det känns lite segt. Mer än halva veckan kvar innan helg och så jobbar jag både på lk och folkish. Men jag är inte den som deppar ihop över guds veckoplanering, utan jag tar det med en nypa (näve) salt och avicii på högsta volym. En bra sak med just denna tisdag är att jag ska göra ett pepparkakshus efter alla jobb och färga håret om inte timmarna tickar på för fort. Jag hatar utväxt och när håret börjar se lite torrt ut. Därför ska jag färga det så att det, som min pappa så gärna säger, glänser som en hundballa i månskenet.


RSS 2.0