Nothing like us

JB's nya låt är så grym, jag älskar den och jag tycker att ni ska lyssna på den nuuu.
 
 

TOLFTE BILDEN

En bild på din vardag. Alltså det är ju så förbannat tråkigt att bara lägga upp en bild, så det tänker jag inte göra. Min vardag är ju typ nv, plugg, jobb och så lite qualitytime med mina homies. Men mestadels av min vakna tid spenderar jag ju på skolan och med klassen typ. Förutom att plugga gör vi faktiskt en hel del sjukt roliga saker! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi är dom som är kungar om natten på krogen

Yoyoyo! Idag är det lördag och det känns riktigt fetingbra. Trots min nuvarande tandköttsinflammation/whatever så är jag faktiskt rätt glad idag. Det är ju sol, vår, helg och ikväll ska jag få hänga med mina kompisar och dansa. Innan det ska jag döda tiden med plugg och jobb, det vanliga alltså. 
Gårdagen spenderades med att fixa en del inför studentfesterna och på kvällen nördade jag loss med biologiboken innan jag drog iväg till jenkopenko och hampe. På tal om det så har hampus skaffat blogg, gå in och kolla HÄÄÄÄÄÄÄR.
 


fredag

Ligger i sängen och kollar barnkanalen, kan vara det värsta som finns på tv alltså. Sen ska jag förbi tandläkaren för jomenvisst har jag fått typ tandköttsinflammation deluxe. Kul!

ELFTE BILDEN

En person du kan berätta allt för. Min skata/syster/rådgivare i livet vickan får höra det mesta från mitt liv faktiskt! Min favoritbild på oss två, även fast jag ser ut som en kanin hehe. Nu är det inte länge kvar tills det är jag som står i mössan och hon bredvid!
 

Tisdag

Nu är det plugg och jobb som gäller hela tiden. Blir galen när jag inte har tid för något annat, men så är det ibland. På torsdag ska vi ha lite forever alone kväll hos Hanna och på fredag tänkte jag köra ett jävligt hårt gympass. Har inte tränat på ett tag nu när det har varit så mycket men då ska jag ta mig tid till det.
Det är bara att köra på högsta växeln fram till sportlovet så får man chilla ett tag. Men det gör inte så mycket att det är stressigt för snart är det ju slut på allt, det är seriöst fyra månader kvar tills vi får springa ner för trappen. Maj gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!
 
Måste bara säga att tisdagar är bästa tvkvällen i veckan typ. Först svenska rivieran med alla coola norrlänningar. Alltså hur har dom hittat alla där?! Sen världens bästa Mara Montazami och henns bff Mindy. Kan inte bli bättre liksom.
 
 

TIONDE BILDEN

En bild på någon du tycker är snäll. Alltså de flesta vänner är ju mer eller mindre snälla, eller? Men empola är en sån människa som verkligen är snäll mot de flesta, det gillas! ♥
 

That's right sister

Jennifer - det här och mat gör att vi aldrig är forever alone hehe!

NIONDE BILDEN

 
En bild på någon i din släkt.
 
Här har vi då gammelmormor Astrid Lindgren.
 
Och hennes man som var rätt tallig så han kallade vi för hajen.
 
Här har vi gammelmormor och mormor. Pippi och Astrid.
 
Mommos häst.
 
Mommos lillebror, som vi brukade kalla för karlsson.

Världens sämsta födelsedag


Update

Okej, den här fredagen kanske inte var så bra trots allt. Efter ett sjukt skämmigt fall i stentrappan på skolan där jag mosade knät och armbågen, och efter att ha papercuttat mig själv några millimeter in i huden så har jag tappat hoppet om en grym helg. Nu hoppas jag att det vänder snarre.
 
 

Åttonde bilden

En bild på en person du saknar. Saknar min Jocke varje dag!


kaleidoscope

Fredagar är alltid bra! Just nu ligger jag fortfarande i sängen och drar mig, men snart ska jag upp och göra bort massa inför imorgon. Många klagar över sina scheman men jag hade fasen inte kunnat vara mer nöjd. Sovmorgon till halv två på fredagar, det är ju drömmen!!! Sen att jag börjar åtta mitt i veckan är väl inte så kul, men jag dör ju inte av det liksom.
Nu ska jag fortsätta leka med min kalejdoskopapp ett tag och seeen kliva upp, peace out


Honka honka

Ligger i sängen och kollar himym efter en inte så jättebra dag. Men nu ska jag ladda batterierna och försöka sova ut hela natten så att det blir en grym fredag! Godnatt folks


RSS 2.0