tvåtusentretton

Sitter @ home och inväntar Hanna samtidigt som jag gör världens roligaste bildspel. För på söndag fyller jag faktiskt år och det ska firas med fetingfest på lördag med bondtema. Då hade jag tänkt att ett bildspel ska rulla hela kvällen med bilder från alla sjukt roliga saker som vi har gjort de senaste åren. Har suttit här hemma och garvat läppen av mig åt alla sjuka bilder! Längtar som fasen till lördag, så sjukt kul det ska bli. Woopwoop
 

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting

 
Jag försökte faktiskt blogga i söndags men då vi inte har hunnit få nåt wifi till nya huset var det mission impossible att göra från mobilen. Men ni får lite bilder från i lördags och så bilder från när vi hade drama igår.
Idag hade vi steget före på hjampis. Det var segt. Jag tänker liksom att jag åker och reser ett år och sen ser jag väl vad jag vill göra. Jag har ju några program som jag funderar på och det kommer väl bli någon av dem. Så att sitta en hel dag och lyssna på alla universitet och olika program var kanske inte det roligaste den här veckan.
Ikväll ska jag på bio, bara för att jag kan. Det är hobbit igen och egentligen gillar jag inte alls den här filmen. Fantasyfilmer är dåliga. Men har man gratisbiljetter måste man utnyttja dem hehe.
 
Hejpa
 
 
 
 
 
 

Snöfestival

Jag och Jennifer skriver för och nackdelar med att gå ut. Helt normalt.


Fredag

TGIF. Idag har jag hängt på skolan och sålt biljetter till förfesten och sen hade jag lite spanska. Efter det hängde jag med polarna till stan även fast jag helst av allt ville gå hem och sova/dö/whatever. Men det var kuligt och vi fikade på saffe med tusen andra människor och turister!
 
Nu måste jag berätta om något helt annat. Nämligen en av mina topp 20 bästa saker i livet. CITRONER. Citron passar till allt. Jag har inte upptäckt en enda sak med citron som jag inte gillar. Vad är bättre än citronte, citronpeppar, citronparfym, citronhudkräm, citron bara som den är, citron är livet mina vänner. Då kan ni tänka er lyckam som uppstod på lingonstigen när mamma kom hem med denna växt igår. Hej kompis, du är välkommen till familjen och jag ska vårda dig med mitt liv!
 
 

Torsdag

Ligger i soffan och kollar himym, så grym serie! Här tänker jag chilla ända tills det är dags för möte med royal. Sen blir det träning efter det! Imorgon är det äntligen fredag. Så underbart med lite helg. Det firas med familjen på chalmerspexet, tradition är tradition.


Sjunde bilden

En bild du aldrig lagt upp. Glad tjej i kärlekstältet!


Sjätte bilden

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge. Har inte hunnit se jossan på flera, flera veckor faktiskt men snart ska vi träffas igen hihi.


Glada stunder

Kollade igenom massa bilder som jag och jennifer har fotat på olika tillfällen. Alltså så mycket kul man har gjort ändå!! Varning för extrem bildbomb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När vinterisen ligger kvar

Idag är jag LEDIG! Så otroligt skönt. Men den här dagen kommer bestå av en hel del plugg ändå, men det gör inte så mycket.
Igår spenderade jag kvällen med fysik (standard) och att kolla baluppsättningar. Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag vill ha en heluppsättning eller en halv. Beslutsångest på hög nivå!


Femte bilden

En gammal bild på dig. Det har var den äldsta bilden jag kunde gräva fram på datorn. Alltså min outfit där.. Finns inga ord! Hehehehe
 

Fjärde bilden

En bild på en konstig period i ditt liv. Jag kan fan inte komma på någon speciell period i mitt liv som var sådär extra konstig. Hela mitt liv är ju lite special edition så därför får ni bilder från igår när jag och den nyblivna bloggerskan JenkoP var ut på en grym spontankväll. Brunettjenko och blondierebban regerade så att säga.
 
 
 
 
 
 
 

BIG PARADE

The Lumineers har blivit en favorit. Jag älskar deras låtar, så sköna att lyssna på. Ho hey har väl de flesta hört, men den här låten är så sjukt bra också. Lyssna på den!
 
 

Tredje bilden

En bild på någon i din familj. Kunde inte välja vilken så det fick bli alla tre. Om någon skulle ha missat det så är det min fina syster!


Andra bilden

En bild på dig själv. Jag har typ inga bilder på mig själv på den här datorn. Överhuvudtaget har jag typ noll serribilder på mig själv hehe.
.
 
 
 

Kärlekstältet

Världens finaste och bästa uppfinning. I en vecka finns kärlekstältet på skolan, ett stort tält med megakuddar och kärlekshistorier. Just nu ligger jag, Jennifer och Danne här och myser. Jag vill aldrig lämna det här stället!
 
 
 
 
 

Första bilden

Någon jag umgås med väldigt mycket. Det här går ju sjukt mycket i perioder. Men den som jag har umgåtts mest med på sista tiden och som jag kanske är med mest i allmänhet också är nog Jennifer. Men det här kallades ju bildlista och inget annat så nu sätter jag punkt här innan jag har skrivit en roman om min bästa kompis.
 
 
 
 

Shoot

För att tvätta bort nördstämpeln som jag fick i förra inlägget tänkte jag att jag skulle vara lika cool com alla andra bloggare och göra en bildlista.
 
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv
3e bilden: En bild på någon i din famlij 
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e bilden: En gammal bild på dig själv
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
8e bilden: En person som du saknar
9e bilden: Någon i din släkt
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll
11e bilden: En person du kan berätta allt för
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
15e bilden: En person som du vill vara med
16e bilden: En ovanlig bild
17e bilden: En bild på din fritid
18e bilden: En person som är snygg
19e bilden: En bild på dina närmaste
20e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
21a bilden: En bild på en tid du saknar
22a bilden: En bild från i somras 
23e bilden: En bild som gör dig glad
24e bilden: En person som alltid för dig glad
25e bilden: Någon som du alltid har roligt med
26e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
27e bilden: En tokig bild
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv
29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Student

Livet som blivande student, jag gillar't! Okej, det är ju en del i skolan hehe men det är ju nu allt kul kommer! Alla förfester, balen, mösspåtagningen och sen avslutas det med studenten som alla säger är världens bästa jag. Jag kan inte fatta att det snart gått tre år. Crääääzy. Därför ska ni få se en bild på min balklänning också. Om någon har en likadan klänning som jag kommer jag gråta blod. På riktigt.
 
Annars händer inte så mycket annat. Jag pluggar mest och så klämmer jag in jobb så fort jag kan och så träffar jag mina fina vänner också. Idag hade vi nationella i matte e och det kändes riktigt bra. Men som den äkta naturnörd jag är så saknar jag matte redan så jag ska nog gå till syon på måndag och lägga till matte breddning hehehehe.
 
 
 

Måndag

Jag är alltid trött på måndagar. Även fast jag sovit hur länge som helst. Så nu ska jag sovaaaa. Godnatt!


När allvaret har blivit ett skämt

Det är lördaaaag och det gillar vi. Ikväll ska jag jobba, sen åka förbi jossan en sväng på tapasfirande. Kör nyktert ikväll, satans skönt!! Igår var jag hos min fruga och åt pannacotta, ren kärlek i dess finaste form.


2013


Måndagsångest

Japp, imorgon börjar skolan igen och dagen innan kommer ångesten som vanligt. Just nu vill jag bara gå och lägga mig och sova tills solen kommer fram typ. Men det är ju bara ett halvår kvar innan studenteeeen så då kan man väl hålla ut. Under lovet har jag inte gjort nåt alls typ. Eller jo det har jag visst, jag har hängt med jenkos rätt ofta, kollat ungefär en miljon filmer, varit och dansat på krogen, blivit bestulen min bebis iphonen, blivit förkyld, blivit frisk, blivit förkyld igen osvosv. Nytt år har det hunnit bli också. 2013. Blandade känslor. Det här ska fan bli ett bra år, lite mer ansvar och göra allt jag och polarna har pratat om.
 
Hittade två bilder på mig och lillen, vi är så sjukt snygga på bussen, det är ju helt otroligt. Observera jenny i bakgrunden, också himla sexxxi.
 
 
 
 
 

scream and shout

Yoyoyo nu var det länge sen jag uppdaterade min bebis. Och inte hinner jag skriva många rader här heller, för nu kommer jossan och hämtar mig. Ikväll ska vi ut och dansa och vara glada! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0