it feels like one of these nights

Hejhejhallå! Söndag och vädret är på TOPP. Sitter i solen och väntar på att Jennifer ska vakna nån gång så man får lite company. JENKOP VAKNA. Igår hade vi världens mysigaste middag hos Jenny och vi skrattade så vi pissade i brallan typ. Fredagen innehöll utgång med ett gäng härliga brudar och som vanligt är det sjukt kul att shaka loss.
söndag

Känns att det är söndag idag. Allmänt trött och seg och så var jag ut igår också. Men det var det värt, för jag hade riktigt kul! Jag, vickan och Matilda satte oss på lankan och åt gomiddag innan vi fortsatte vinandet hos Matilda. Sen var det Royal till stängning och förvånande nog var det smockat med folk!
Imorgon är det måndag. Och jobb. Inte hundra procent peppad just nu.


Torsdag

Nanananana nu är det bara 1,5 dag kvar till helg! Man borde ha fler tredagars-veckor. Sitter på jobbet så det händer ju som inte jättemycket livsavgörande saker just nu. Lyssnar lite mysko radiomusik och är allmänt glad över att få jobba med nånting som jag faktiskt tycker är rätt kul! High five life!
 

när du frågar mig vad frihet är om jag fått nån klarhet än, så vet jag inte för jag ångrar mig och ångrar mig igen

Bra dag! Jobbet var lugnt, timmarna gick fortare än vanligt och nu på kvällen hann jag förbi jossan en sväng. Ja och så ringde dom från universitetet och grattade mig till min plats och ja.. Ångest. Jag vill ju samtidigt som jag kanske inte vill just nu? Tänk om jag inte kommer in nästa år? 13 antagna av 2500 sökande är ju inte direkt 100% chans att komma in nästa år. Men skitsamma om mindre än en månad kommer jag veta vad jag ska göra.
hemmaaa

Idag möttes jag av Jennifer på flygplatsen och sen har vi keke middeg och kollat skräckfilm och sånt där. Varit kuligt att vara borta men skönt att komma hem igen! Här är skönaste bilderna från resan. Alltså sista bilden... Fråga mig icket vad jag gör.


wake me up

Igår körde vi uteliv a la stockholmstyle. Öste på och dansade som ett gäng tjernobylbarn. Galoppering, lasso, fiskespö, robotdans, dj och så isborren. Alla överklasskidz satt runtom och undrade tyst för sig själva: gud, vem har släppt in dessa klappmongon? Det undrade vi med. Men fett kul hade vi och efter en nästan-efterfest med ett gäng inbitna stureplanskillar tog vi tunnelbanan hem för några timmars välbehövd sömn.
hello stockholm

Sitter på arlanda express på väg mot stockhooooolm. Äntligen ska jag få träffa Hanna och Jenny igen och ikväll visar vi how you party like a kirkotownare!! Taggad är ju en underdrift. NU KÖR VI
we are young let's runaway

Fml. Jag skrev nyss världens längsta inlägg (typ tre rader) och sen raderades allt. Kan ju säga att teknikens under inte varit på min sida den senaste veckan. Min dator och scanner på jobbet crashade och efter en vecka med typ 10 besök av en smått irro datatekniker är problemet kanske löst. Jag tror det när jag ser det på måndag..

Det har gått drygt tre veckor sen studenten och varenda kotte jag känner har redan firrat jobb, börjat dricka kaffe, söker lägenhet och nytt jobb, städar tossin och sånt där som vuxna människor gör. Själv nöjer jag mig med ett jobb och nån kopp kaffe då och då. Men nästa vecka då jävlar åker jag ner till huvudstaden för att bo hos min fru några nätter. Herrå försök till coolt vuxenliv och hej till galna dagar med mina fina vänner!

Livet känns rätt sweet ändå. Jag tar tag i vuxenlivet lite senare och glider runt på yolo-vågen ett tag till.
RSS 2.0