Helg

Nu har jag kommit igång lite på jobbet, första veckan avklarad och det känns riktigt bra. Men fyfan vad tråkigt att aldrig träffa polarna!! Jag är typ den enda som har fasta tider, så att hitta tillfällen att ses på är ju inte lika lätt längre. Deppmode. Och nu har finaste Jenny flyttat och det känns förjävligt även fast jag är så sjukt glad för hennes skull och hon kommer ha det så jävla kul i uppis! Meeeen imorgon är det midsommar och då får jag träffa några av gänget, underbart!
TODAY IS THE BEGINNING OF THE REST OF OUR LIVES

En sådan obeskrivlig känsla. Jag har fortfarande inte fattat att det är över nu. Det känns som ett skämt. Ska jag inte längre gå till skolan varje måndag och längta till fredag? Ska jag inte längre få träffa klassen varje dag och skratta, skrika och bryta ihop tillsammans? Ska jag inte längre ha fem minuter bort till alla mina vänner då några av dom flyttar 120mil härifrån? Det är en sån omställning som kommer ta månader för mig att fatta. Jag kommer sakna allt och alla så sjukt mycket, men nu börjar resten av våra liv. TACK hjampis och alla underbara människor för de bästa åren i mitt liv hittills <3STUDENT 2013

Nu är det några timmar kvar innan jag tar studenten. STUDENTEN. Det känns så obeskrivligt sjukt. Världens lycka! Jag har ju hunnit med lite alanya och lite annat sen jag skrev sist, så mitt sista inlägg innan jag är student får bli en bildbomb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0