last one standing alanya

 
JAJAMEN, den 1a juni hoppar jag och mina brudar Emilia, Jennifer, Jenny och Amanda på planet mot alaaaaaanya! Så sjukt jävla taggad. Har mentalt börjat packa ungefär! Woooooooopwoop!!
En vecka i Turkiet med en jäkla massa sol, bad och party. Så galet najs så jag dör.
 
 
 
 

fysikchill
måndag

Två dagar kvar innan det är lov, så underbart!! Känns dock som att jag hade kunnat skjuta upp lovet ett tag, det har ju gått typ 2,5 vecka bara sen sportlovet haha! I veckan ha jag haft två ryssar hos mig och det var verkligen en utmaning, då ingen av dom kunde prata engelska riktigt. Men vi tog oss igenom veckan ändå, utan några större psykbryt! Idag hade jag långprov och när det var klart hängde jag och Hanna på saffe och pratade om livet. Sen körde vi staggarundan innan jag gick iväg till jobbet. Folkan är verkligen världens bästa extrajobb, trivs gryyyyymt bra!

fear of striking out

Fick höra att jag är en dålig bloggare på sistone och jo nog stämmer det minsann. Vet inte vad jag ska skylla på, jag har bara varit tråkig hehe. Men igår var jag ut en sväng med några kompisar och dansade ett tag, det var roligt som alltid! Idag har jag hängt med Jossan och Jennifer och sen var jag förbi danne för lite plugg. Jobbat också, det vanliga ni vet. Imorgon kommer två ryssar och invaderar mitt hem en vecka... Spänky. Nu kommer bilder från lite allt möjligt jag varit med om på sista tiden.
sportlov

Det är så underbart med lov. I lördags var jag hos Emilia och firade att hon fyllt 19, det var mysigt! Igår hängde jag med på roadtrip 1 till happis. Jag har aldrig varit så slut i hela mitt liv. Vi åkte hemifrån 6.30 och kom hem igen 0.30, men kul var det! Har lite beslutsångest nu, ska jag hoppa på tåget ner till Vickan eller ska jag åka på roadtrip 2 imorgon?! Att jag aldrig kan bestämma mig hehe.


RSS 2.0