it's a beautiful day

Vilken fantastisk dag!! Först frukost på safari, sen studentfix hos mig, fotografering av duktiga rebecca lundh och sen solning på gården. Underbart!
FREDAG

Idag ska jag fota studentfoto med mina vackra polare Emilia och Jennifer! Ska bli sjukt kul! Sen är det heeeelg, igen. Det känns som att det är helg hela tiden and i like it.

Sommarkänslor

Idag var jag med ett gäng fina kompisar och åt mjukglass i finvädret! Som vanligt i Kiruna så brukar det blåsa så fort det slutat regna eller snöa hehe, men lika glada var vi för det. Och resten av Kiruna som så fort solen kikar fram kastar av alla kläder, köper mjukglass och glider runt i solglasögon. Oppa kirunastyle!
 

 
 
 
 

PUSS

Alltså sista veckorna defineras bäst med STRESS. Vi har inte så mycket i skolan direkt, men att arrangera bal, balefterfest, mösspåtagning och studentfester är fan som ett heltidsjobb. Men så sjukt kul vi har ändå när vi fixar och har oss! Så fort man får en ledig stund försöker man hitta på kuliga saker med polarna, men man hinner ju inte träffa alla så ofta man vill och det är fett tråkigt, speciellt när alla flyttar runt och har sig efter studenten! Därför vill jag bara skicka världens största kram till alla fina vänner som alltid finns där, oavsett om vi inte hörs på en dag eller två veckor! Ni ska veta att ni är bäst och att jag älskar er ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy

haaaaallå

Idag har jag känt mig grymt glad, det behövs ju inte mycket för att humöret ska vända! woooooopa
Nu är min fru påväg över för lite eurovisionmys, perfekt tisdag!
måndagHar haft bättre dagar. Men en dag närmare studenten ska man inte klaga på! Har hängt i stugan under helgen och slösat (för mycket) pengar hehe. Igår fick jag träffa mina alanyabrudar och mysa. Nu åker vi ju faktiskt snart, g.r.y.m.t.

Lördagsmys

Igår firade vi Sandra med en kväll på lankan. Riktigt mysigt och roligt! Sen ville jag köra upp på loussatoppen för att fota hoppbilder, hehe vi kom några meter innan vi satt fast. Big time. Så brudarna fick hoppa av och putta på i klackar tills vi kom lös, men grymma som vi är tog vi oss loss på en gång. Eller iaf tills jag körde fast igen hehe.
vi ska åt samma håll

Det kom lite gnäll från två okända tjejer (hej hanna och jennifer) om att jag aldrig bloggar längre. Men jag har ju fullt upp så då blir bloggen en fjärt i havet.
Men nu ska ni få en lägesuppdatering som ni alla (hej hanna och jennifer) har längtat efter. Jag sover just nu HEMMA igen. Faaaantastiskt. Att jag sover i köket är ju en annan femma, men så fort dom är färdiga med mitt rum får jag flytta in där. När jag inte spenderar min tid med att sova i köket så bär jag flyttkartonger, pluggar som ett psyk, planerar balen och balefterfesten. Sen klämmer jag in lite jobb så fort jag hinner och ni vet, livet går på ultraspeed just nu.
Men nu är det bara 28 dagar kvar tills jag lämnar Kiruna för en välförtjänt vecka i solen. Jag kan få plötsliga utbrott och typ skrika högt för att jag är så taggad. Jag vet, jag är inte helt normal. Men om 41 dagar, då kommer jag dö av lycka för att sedan återuppstå och dö av lycka/baksmälla igen. Då är det ju studenten!!! Jag satt och pratade med empola och vi kom fram till att det var ungefär igår som vi gick på sexårs, busplingade och var allmänt störiga småkids. Och nu är det drygt en månad kvar tills vi får stå och hoppa på flaken. Galet! Här fär ni tre underbara bilder från 50dagars och nästa gång får ni se bilder från valborg.... to be continued
 


 
 
 
 

RSS 2.0