press forward

Idag var en hemsk dag. Idag känner jag att jag är lika med mina misstag. Att jag är misslyckad. Dålig dag deluxe kom inte tillbaka.


Oct. 25, 2013

What up what up det är superbloggaren här. Två inlägg på en dag, snart blir jag Kenza. Idag har varit en bra dag.
Jag följde med sivan på lassa och satt i väntrummet när ett äldre par kommer staplandes (gubben på kryckor) och sätter sig bredvid mig. Efter ett tag frågar tanten "Vad var det nu du skulle kolla?" Gubben förklarar för hans brud att det är benet och att det gör så ont osvosv. Hon frågar sen om det gör ont (lite halvsenil) och han svarar nej. En stunds tystnad och sen säger tanten "jamen vad fan gör vi här då?!". Jag försökte bita mig i kinderna men det gick inte så jag började asgarva. And you know när rebban får ett skrattanfall så är det inte lätt att bota. Jag tackar sötaste gamlingarna för dagens skratt och jag bjuppar alla er i väntrummet på era dagens skratt som spred sig efter mitt hysteriska anfall.
fredag

Put your partyhat on cause it’s Friday! Jag trippar runt på tå för idag är det fredag. Svar ja, det var såklart en metafor med tanke på att min kropp känns lika lättrörlig som en stålrobot idag. Japp you heard me, vi var på bodypump igår. Det var sjukt jobbigt, kul osvosv och vi fick verkligen blodad tand. Svar nej, det var ingen metafor utan blodet forsade ur käften på oss när vi var klar. Eller okej det var väl inte så egentligen, men det hade kunnat vara. Idag ska jag inte röra en fena, för att jag som människa har så många fenor, utan jag ska typ inta chillposeläge med Jennifer och Emilia. Jag vilar mig i form inför morgondagens spinningpass.

Jag inleder helgen med veckans finaste citat.busslivet

Bussmänniskor.. Det är en helt ny värld som öppnats för mig. Busskulturen i Kiruna är en hel vetenskap. Nummer 1, du kommer aldrig senare än tre minuter innan bussen går. Alla i bussen inklusive chaffisen ger en dödsblicken om man kommer springandes mot bussen typ en minut innan bussen går. Så får man ändå sitta och vänta inne i bussen innan den åker, men det är liksom lag på att man måste sitta i värmen ett tag annars lever man inte. Nummer 2, du sätter dig aldrig någonsin bredvid någon annan om det går att undvika. Och om du, gud förbjude, måste sitta bredvid någon så ska personen som sitter närmast fönstret pressa sig mot fönstret, helst hänga ut genom fönstret. Den som sitter mot gången sitter med MAX halva skinkan på sin stol. Man vill ju inte verka närgången. Nummer 3, du håller käft och småpratar endast med människor du känner. Annars stirrar folk konstigt på dig och ingen svarar och du är svarta fåret som är en bussnewbie.

Uppdatering om busslivet kommer. Stay tuned.


harder better faster stronger

Snart ser ni mig och Jennifer i alla bodybuilders tävlingar. Vi har joinat den gröna sidan med alla träningsjunkies. I måndags skakade vi rumpa på zumba, igår tog vi oss igenom grymmaste benpasset på gymmet, idag ska vi gå på sh’bam, imorgon är det bodypump och på lördag ska jag på morgonspinning. Ni hööööör ju. Nu gäller det att ingen av oss blir sjuk eller åker bort, för alltid när nån av oss gör det så lämnar vi gymmet alldeles för länge. Det känns faktiskt riktigt kul det här. Jag har alltid tänkt att det bara är jobbigt och tråkigt att träna, speciellt för att jag alltid tänkt att träna innebär ut och springa. Jag hatar att springa. Det finns fan inget värre. Långtråkigt, jobbigt, ångestladdat och bara bajs. Därför har jag nu insett efter mina snart 20 år i livet att jag kan ju faktiskt göra annat än att springa. Så nu gör jag för det mesta bara sån träning som jag tycker är KUL, och då blir man ju sjukt mer motiverad. Sen att jag har fått en så grym träningspolare är ju pricken över i, grädden på moset och tequilan på krogen. Nu kan vi peppa (läs: tvinga) varandra till att gå och träna.

fjäderlätt

Söndag och det känns helt fantastiskt. Vädret är på topp, jag är glad och det bästa av allt är att jag är HELT ledig idag. Underbar dag än så länge som jag hade tänkt spendera med lite städning, en promenad i solen och soffhäng.

Helgen i övrigt har också varit riktigt bra. Fredagen rivstartade jag och Jennifer med ett pass på gymmet. Kvällen fortsatte efter jobb med middag och dans på royal. Igår hängde jag med Jennifer, jobbade igen, bio med josie och sen gled vi bil och jenkoP joinade oss!
Vad jag är tacksam för alla fina vänner jag har, från er som är en minut bort till er som är 120mil härifrån.

PUSS


Im bringing sexyback

YEAH, the motherfuckers dont know how to act. Idag lyckades Jennifer kirra golden circle biljetter till Justin Timberlake så i maj nästa år åker vi, Hanna och jossan dit och vrålar med. Måndagslycka på hög nivå!!!!


Du var en weekend i new york jag var en nattbuss hem

Veckan levlar upp dag för dag måste jag säga. Visst jag klev upp fem imorse och nej, det var väl inte så att jag hoppade ut ur sängen med assnyggt hår och perfekt sminkat ansikte. Snarare var det väl så att jag tappade mobilen i golvet, klev upp med afroruffs och det såg eventuellt ut som att ett tåg kört över mig, backat för att hämta en sen passagerare och sen brassat på igen.
Men när jag väl tagit blivit en människa igen i duschen så kände jag att det kan ju bli en bra onsdag ändå va. Och det blev det. Hängde på jobbet rätt länge och sen mötte jag upp Evelina för en romantisk middag för två.
Resten av kvällen tänkte jag inte göra mycket av. Läsa alla resebloggar, vafan alla jag känner är och reser nu känns det som? Jag vill ju också. Men regnigt, dimmigt och femgradigt Kiruna är ju också fint..
 
Nuuuu kommer sista bilderna från London, sen ska jag äntligen sluta terra er med bilder hehe.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Oct. 08, 2013

Hello Tuesday!

Jag är ovanligt glad idag. Kanske för att gårdagen inte alls var bra. Allt gick dåligt, jag var trött, glömde glasögonen hemma så satt med konstant huvudvärk hela dagen. Toppen var när jag efter jobbet, grinig och förbannat less, skulle åka förbi stadshuset och köpa ett busskort. Slå ett slag för miljön ni vet när man jobbar på miljöavdelning. Möts av en, om möjligt, ännu bittrare människa än jag själv för dagen. Hon tittar på mitt kort och skrattar lite ”nä du, inte tar vi kort inte.” Nähäpp. Det är ju inte år 2013, nejnej. Med arga steg bestämde jag mig för att jag skulle fan inte åka hem utan busskort. Så jag åkte och hämtade ut pengar och for tillbaka. Klampade in på stadshuset och tänkte att nu vänder dagen. Ny tant i kassan som förmodligen inte sett solsken på 40 år. Hon öppnar luckan en decimeter och frågar vad jag vill. Jag försöker samla positiva tankar och ger fram pengarna, mitt id-kort och säger med min trevligaste röst att jag ska köpa busskort. Hon drar längsta sucken ever och säger efter tusen år ”du måste ha personbevis så jag vet att du är skriven i stan”. Mina säkringar höll på att ryka när jag på vägen ut möter tant #1 som säger att de aldrig har frågat någon efter det och att jag måste ha haft lite otur. TACK FÖR KAFFET. Satte mig i bilen, dampade sönder och bölade som en tvååring.

Jag har nu sansat mig efter gårdagens fina busstanter. Jag gör ett nytt försök om några dagar. Då tar jag fan med mig allt. Kanske polisen har ett register på bittra 19åringar också, fett bra tar det med. Så den här dagen kunde ju liksom inte bli värre, and I’m still going strong. På lördag åker jag på roadtrip med Hampus och Jennifer, ska bli sjuuukt mysigt. Nåt att se fram emot när man brottas med busstanter.

PUSS
salsa

Godmorgon världen. För första gången på väldigt länge är jag helt ledig i helgen. Jag ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att gå upp härifrån på länge. Sitter och skriver med Hanna och vi konstaterar att livet är rätt fantastiskt idag. Hanna är rätt fantastisk hon med. En dag tar vi över världen.
Igår var vi hos Olle och Frida och dansade en sista dans på två månader. Dom lämnar mig kvar här i Sverige och åker till Brasilien och New York, jag har redan börjat sakna dom!!! Tror jag får ta en sista minuten till braziiiil och överraska dom hehe.
Kvällen var grym! Team salsa sopade hem tävlingarna och firade natten lång. Jag och Hanna förlovade oss med frasses partyringar och hoppade runt som tjernobylbarn på krogen. Allt i sin ordning alltså.
Nu ska jag fortsätta njuta av livet och pilla navelludd eller nåt sånt.

Carpe fucking diem everybody
RSS 2.0