VALBORG

Idag är det valborg. Det känns i hela kroppen. Solen lyser, kläderna jag beställde damp ner i brevlådan, drycken är på kylning och musiken pumpar på.
Idag blir det en bra kväll. Saknar mina pluttar i Stockholm och Uppsala men vi ska tänka på er ikväll! 
PUSS
HAPPY DAY

Alltså fantastiska fantastiska dag!!! Jag har varit hos frissan och fått färga bort det mörka. Nu är det vår och då ska man vara blond! En färgning till och jag har fått till det jag ville ha från början. Efter frissan fick jag veta att jag fick lägenheten jag har velat ha i Linköping!! Nu är det alltså på riktigt, nästa vecka skriver jag på kontrakt och sedan är det början på ett helt nytt liv. Det här är på riktigt skräckblandad förtjusning.
Dagens tredje bästa var på systemet när jag fick ett armband efter att ha visat legget. 
Idag känns det bra och idag känner jag mig gladare, starkare och bättre än nånsin. Nu jävlar ska livet levas till 110%.


Onsdag

Halva veckan kvar wowo. Jag är beyond trött. Vi har förhandlingar med jobbet hela veckan och i måndags jobbade jag 18 timmar övertid, mys. Men det är faktiskt förjävla kul ändå! Jag lär mig grymt mycket och det är så coolt att få vara med på en riktig förhandling. Nu ska jag brassa ner mot mertainen och kolla läget med mina homies. Pussss
PÅSK

Hello kära vänner! Jag är tillbaka på jobbet efter en fab påskhelg. Jag inledde påskledigheten på tisdag med finmiddag på Lankan tillsammans med fina vänner. Allt var fint vet ni. Jag fick träffa Hanna igen efter alldeles för många veckor utan varandra. 
I torsdags brassade jag upp till fjällen och har levt loppan i Björkis och gränsen ända till igår. Skidor, pimpling, husvagnsmys, musikquiz, afterski och party har man hunnit med hehe. Nu sitter jag på jobbet så jag slänger in ett gäng fula bilder från helgen. Observera min och Fridas smskonversation. Det är true friendship det.
Älskade vänner

Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags chillade jag och sen hängde jag med Moa, Sanna och Evelina. Så mysigt! 
I går var jag så trött i kroppen så jag låg och gjorde ingenting hur länge som helst. Sen pallrade jag mig upp och drog med isse på stan. På kvällen blev det party med tema och så krogen. 
Idag har varit en lite segare dag hehe, har varit med Jennifer och Emilia hela dagen och Jennifer gick alldeles nyss, världens mysigaste söndag.
Nu ska jag slänga mig i säng och ladda batterierna för måndag och jöööbb.

PUSS 
20 - min favoritlåt

Äntligen var det sista dagen haha. Men det här med favoritlåt är ju helt kört för mig. När jag skriver en låt och trycker på publicera, så ångrar jag mig sekunden efter. 
Just idag lyssnar jag lite extra på dance so good med wakeywakey! Det är en riktig myslåt. Är så avis på isse och hampe som var och såg han för någon vecka sedan!! Nästa gång han kommer till Sverige ska jag fasen se han, punkt.


Roligaste lördagsbilden.

19 - vad har du lärt dig denna månad?

Den här månaden är ju inte över än, men jag har insett att man inte behöver ha sån ångest över vad man ska läsa till hösten. Det går att ändra sig och det är fan inte hela världen om man gör det.
Sen fick jag på riktigt stillestånd i huvudet. På tio dagar har jag lärt mig en sak alltså. Not, jag lär mig saker varje dag men att komma på saker man gör undermedvetet är ju som bekant inte det lättaste.
 
NUUUU ska jag ta helg kära vänner. Nästa vecka blir kort så mentalt tar jag påskledigt redan nu. Puss på er.
 
 

Carry your heart

Jag är inte speciellt kulturell av mig. Inte alls faktiskt. Jag tycker konst är konstigt för det mesta. Jag spelar piano men är inte särskilt intresserad av musik. MEN, jag bara måste lägga upp de här dikterna. Jag hörde de först i filmen I hennes skor och jag älskar dem. Jag brukar googla dem då och då och sitta och stirra på dem hur länge som helst. Speciellt I carry your heart, jag vet inte vad det är med den, men jag tycker den är så fin och bra och vacker osvosv. Den dagen jag gifter mig vill jag höra den, eller själv läsa den när någon av mina närmsta vänner gifter sig.
 
I carry your heart with me, E.E. Cummings
 
I carry your heart with me (I carry it in my heart)
I am never without it (anywhere I go you go,my dear; and whatever is done by only me is your doing,my darling)
I fear no fate (for you are my fate,my sweet)
I want no world (for beautiful you are my world,my true) and it's you are whatever a moon has always meant and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart (I carry it in my heart)
 

One Art, Elizabeth Bishop
 
The art of losing isn't hard to master;
so many things seem filled with the intent
to be lost that their loss is no disaster.

Lose something every day. Accept the fluster
of lost door keys, the hour badly spent.
The art of losing isn't hard to master.

Then practice losing farther, losing faster:
places, and names, and where it was you meant to travel.
None of these will bring disaster.

I lost my mother's watch. And look! my last, or
next-to-last, of three loved houses went.
The art of losing isn't hard to master.

I lost two cities, lovely ones. And, vaster,
some realms I owned, two rivers, a continent.
I miss them, but it wasn't a disaster.

--Even losing you (the joking voice, a gesture
I love) I shan't have lied. It's evident
the art of losing's not too hard to master
though it may look like (Write it!) like disaster.
 
 


18 - en bild på dig från förra året och en från i år - hur har du förändrats sedan dess?

Partyrebban april 2013
 
Fortfarande partyrebban men ett år senare - april 2014
 
Ja uppenbara skillnader är ju typ att jag färgat håret mörkt och skaffat lugg. Då var jag på g att ta studenten, planera balen, studentfester och mösspåtagning samtidigt som jag hade skolan och alla slutprov att tänka på. Stressigt life men det var så jääääääävla kul. 
Nu jobbar jag och har mer tid för träning och kompisar. Men det kanske inte händer lika mycket som då. Om man bara visste hur kul det var i skolan när man väl gick där så hade man fasen uppskattat det så jäkla mycket mer.
Personlighetsmässigt har man garanterat ändrat sig. Jag har ju på riktigt lämnat tonåren och klivit in i vuxenvärlden. I alla fall åldersmässigt hehe. Modigare, säkrare i mig själv och gladare.
 
 
 

Breathing your love

Vad grym jag var på den där listan. Tvingar mina polare att göra den men själv lallar man bara runt.
Vad har jag gjort när jag inte uppdaterat le blog då? Levt livet som alla andra homo sapiens. Jobbat, hängt med polare, varit på shoppingresa och så TRÄNAT. Det går bra nu, 6-7 pass i veckan och än så länge vill jag inte dö. Wowowo.
Dock måste jag säga att jag börjar bli lite smått less på att jobba. Nä vet ni, jag tror aldrig jag kommer bli någon riktig rutinmänniska. Jag lessnar fort på saker. Jag kan aldrig äta samma frukost i fler än några dagar, jag hatar att springa osv för det händer ju liksom inget spännande och jag klarar inte av att gå till jobbet och göra samma sak vecka efter vecka. Inte sagt att jag gör det nu, men jag längtar verkligen till hösten och studentlivet! Jag tror att det livet är det mest ultimata för mig. Jag gillar inte rutiner, men när det gäller att lära mig nya saker som intresserar mig kan jag plöja igenom timmar med samma sak.
 
Vet ni vad dagens bästa är? JOO det faktum att det är två månader kvar tills jag packar ihop mitt liv i en ryggsäck och lever loppan i Europa med världens bästa Frida.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0