Breathing your love

Vad grym jag var på den där listan. Tvingar mina polare att göra den men själv lallar man bara runt.
Vad har jag gjort när jag inte uppdaterat le blog då? Levt livet som alla andra homo sapiens. Jobbat, hängt med polare, varit på shoppingresa och så TRÄNAT. Det går bra nu, 6-7 pass i veckan och än så länge vill jag inte dö. Wowowo.
Dock måste jag säga att jag börjar bli lite smått less på att jobba. Nä vet ni, jag tror aldrig jag kommer bli någon riktig rutinmänniska. Jag lessnar fort på saker. Jag kan aldrig äta samma frukost i fler än några dagar, jag hatar att springa osv för det händer ju liksom inget spännande och jag klarar inte av att gå till jobbet och göra samma sak vecka efter vecka. Inte sagt att jag gör det nu, men jag längtar verkligen till hösten och studentlivet! Jag tror att det livet är det mest ultimata för mig. Jag gillar inte rutiner, men när det gäller att lära mig nya saker som intresserar mig kan jag plöja igenom timmar med samma sak.
 
Vet ni vad dagens bästa är? JOO det faktum att det är två månader kvar tills jag packar ihop mitt liv i en ryggsäck och lever loppan i Europa med världens bästa Frida.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jenny

Så snygg du är! Asså du är för cool, blir så inspirerad!!! Du måste jobba med nåt som är spännande och olika från dag till dag typ :) Och FETT GRYM du är med träningen, helt sjukt ju! Bara man hittar nåt som är kul så lessnar man ju icket. PUSS du är bäst

2014-04-10 @ 21:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0