Livet

Livet rullar på fortare än man kan ana. Jag kom in på utbildningen jag sökte i Linköping, så nu har jag skaffat lägenhet (50 meter från mordet, bra haff alltså) och flyttar ner om drygt en vecka. Försöker att inte tänka på det. VILL INTR lämna alla fina här i stan. Kommer sakna dem så otroligt mycket. Men det är något jag måste göra, alla vänner finns kvar - bara på olika ställen i världen. Det kommer bara göra så förbannat ont i hjärtat att inte få se dem varje dag!

Vad mer har hänt? Ja jag och Frida kom hem med alla kroppsdelar kvar från vår tågluff! Grym resa med en grym kompis. Jag har fått minnen för livet och skrattat till mig några år extra här i livet.
Efter att jag kommit hem har jag försökt ta vara på all tid, umgåtts med vänner, dansat, ätit gomiddag, druckit vin och skrattat. Det jag gillar allra mest.

Ikväll har jag spenderat kvällen på bästa sätt. Med fina vänner i kurra med bastu, grillning och kortspel. Ibland är livet bara underbart!

Imorgon åker jag på en minitrip till Piteå och Umeå för att träffa familjen. Laddar upp inför nästa vecka då det kommer bli många och jobbiga hejdån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0