Julafton

God jul på er allihopa!!
Nu har familjen Fjällborg/Lindgren/Johansson precis tagit kväll och snart släcks lamporna även här. Har haft en så mysig dag!! Vi besökte båda kyrkogårdarna under dagen, sen har vi kollat Kalle, proppat mat, sett tomten är far till alla barn, öppnat klappar och så krigat om heder och ära i sällskapsspel. 
Puss på er alla ❤️
Feliz Navidad

ÄNTLIGEN är det jullov. Som jag har längtat. 
Igår gjorde jag min sista tenta för det här året. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så nervös som jag var precis innan. Muntlig tenta på spanska har en tendens att göra oss studenter lite smått skakiga i benen.
Natten innan vaknade jag mitt i natten, hade puls som om jag sprungit en mil, hoppade upp och sprang några varv i lägenheten innan jag kunde lägga mig igen.
Men på nåt sätt tog vi oss igenom tentan och när vi sen fick veta att vi fick en 5a så var vi som Elf på julafton. Har nog heller aldrig varit så lycklig i mitt liv.
På kvällen drack jag vin med Pelle och Sindy och bara chillade pung och firade att vi får vara lediga ett tag. Men NUUU är jag äntligen påväg hemåt. Okej att jag inte kommer fram förrän imorgon men det gör inget, är så taggad att få komma hem till snön, kylan, familjen och alla kååmpisar.
 
Ha en sjukt jävla bra jul allihopa ♥
 
 
 
 
 

Voy a reír, voy a bailar

Hola a juntos!
 
Har pluggat spanska typ hela helgen känns det som så jag går runt och småpratar spanska med mig själv nu. På fredag har vi muntlig tenta och jag är så nervös! Efter tentan är det äntligen jullov, wowowo. Fast direkt efter lovet har vi tre fetingtentor på en vecka, så det var det lovet i princip. Men jag är pepp ändå, ska bli så skönt att få komma hem och äta mat som någon annan har lagat och bara pilla navelludd i någon dag åtminstone. 
Igår hade jag världens mysigaste juldag. Vi var typ 7 pers hemma hos mig igår som lyssnade julmusik, kollade julkalendern och bakade lussekatter. Men myset tar inte slut där. Efter det gick vi till ryds herrgård och åt julbord. Ja, vi rullade hem sen. 
Idag var det plugg på schemat och så har jag börjat baka egna trillingnötter. Det var verkligen en sorg i hjärtat när jag hörde att de skulle ta bort den enda goda chokladen i paradis-asken så när jag såg att Sandra hade gjort egna blev jag som ett litet barn på julafton. Första varvet med choklad är i kylen nu och jag säger bara MMMMMHM.
 
Skickar en massa besos y abrazos a mis mejores amigas empola och jenkoP som ska bege sig ut och upptäcka världen. Vad jag kommer sakna er kompisar!! ♥
 
PUSS
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0