8 - 10 första låtarna på shuffle och betydelse

Haha bästa dagen!! Satte listan på shuffle och fick dessa låtar.

Living in America - The Sounds 
Ja herregud vad länge sedan man lyssnade på den här låten. Jag tänker på när jag var liten och man ville lyssna på cool-musik så lyssnade jag på den här haha! Även när jag tränade eller var sjukt förbannad.

The A Team - Ed Sheeran
Alltså kan inte komma på någon känsla, något minne eller ens vilket år den kom. Jag har säkert lyssnat på den när jag varit ledsen eller chillat!

Tell me a lie - One Direction
Har nog ingen speciell betydelse just den här låten. Men när jag tänker på one dirre tänker jag på sommaren och på alla galna utekvällar och på mina fantastiska vänner. 

Inga kläder - Veronica Maggio
Tänker på sommaren då hon turnerade med den här skivan. Lyssnade sönder alla låtar och lärde mig låtarna utan och innan typ. Såg henne på pdol med Jennifer och kommer mest ihåg hur sjukt trångt och varmt det var och att vi typ klämdes till döds, men ändå var det så jävla grymt!

Just a little bit - Love Generation
Hahahahaha!! Tänker bara på Jenny the man när jag hör den här! PUSS PÅ DIG

Live my life - Far East Movement
Åh, tänker på fest och sommar! Speciellt sommaren 2012, den var bäst!! Och så tänker jag på mig och Hanna. Vi satt och nötte den här låten med texten framför oss tills vi kunde den haha. Alltså vilka underbara minnen!!

Time to pretend - MGMT
Tänker på mig och min syster. Vi gillar udda musik med roligt beat och deras låt kids brukar lyssnas flitigt av oss!

Om sanningen ska fram - Eric Amarillo
Haha gud vad länge sen!! Tänker mest på sommaren på den här också. Festivallåt som jag säkert har dansat till mer än en gång!

Järnvägsspår - Lars Winnerbäck
Jag älskar larrewirreberre!! Jag tänker alltid på livet när jag hör alla hans låtar. Mest på hur kort det är och att man slösar bort så mycket tid på skit och saker man fan inte vill göra någonstans. Sedan blir jag peppad att bara skrika FUCK U BITCHEZ till alla idioter och leve lite mer yolo, så då gör jag det. Typ.

Dance with somebody - Mando Diao 
Bästa danslåten någonsin!! Önskar alltid den här på krogen, den spelas alltid på förfest och jag och Emilia vrålar sönder våra lungor till den här låten. Blir lycklig från hårfästet till tånaglarna när jag hör den här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0