Onsdag

Det är ju tur att jag inte jobbar som bloggare, jag hade varit beyond fattig. Som vanligt har det gått så lång tid sen jag skrev nåt, så jag kommer knappt ihåg vad som har hänt. SKOJA JAG HAR FYLLT 20!! Dagen med stort D firade jag till en början på jobbet, men när jag kom hem fikade vi heeeeeela kvällen. Släkten och några fina vänner kom förbi och det var en riktigt mysig dag. Helgen som följde så hade jag och Emilia hyrt petsamo. Grym kväll! Vad har mer hänt? Det var alla hjärtans dag i fredags som förmodligen alla här inte hade en blekaste aning om. Jag pysslade ihop rim till mina vänner som förtjänar att höra att de är så himla bra. Fick godishjärtan av mami och jennifer, då var lyckan total. Åkte till björkis och sa tjääääääna åt min syster. På lördagen hade jag och Emilia världens mysigaste middag. Favorit i repris nästa helg med jenkoP också!

Idag ska jag och Frida planera vår tågluff, jag kan på riktigt inte förstå att vi ska åka. Det kommer bli så FETT kul! Efter det har vi möte på folkan och så bjuppar dom på finmiddag. Veckans bästa är nog ändå att jag åker iväg till gränsenpremiären med Amanda, Emilia och Evelina på fredag. Jag förväntar mig fyra trötta och döda tjejer på söndag. Galet taggad tjej!

Livet glider på äckligt fint just nu, som min kära respektive brukar säga så blir allt vad man gör det till. Därför ska jag se till att 2014 är året då livet är en fest mest hela tiden!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0