Söndag

Well hello there beauties! 

Sedan jag skrev här har jag hunnit vara en vecka i kap verde, solat, badat, dansat afrikandans, åkt skridskor, ätit hotellfrukost, bastat, varit på bio och så är vi på idag då. Vaknade av mig själv innan nio, som en äkta pensionär. Strax innan tolv begav jag och Vickan oss av mot björkis. Min tanke var att vara hemma senast fyra. Nähäpp så blev det visst inte. Livet ville något annat. När vi kom fram visade det sig att vi och nyckelgrabben inte hade samma tidplan så han skulle vara på plats tidigast två timmar senare. Inte var vi bittra för det. Vi tänkte att vi drar raggen till katterjokk. Vi hann väl typ köra i några minuter innan världens brak kommer och jag ser nåt svart mot rutan. Ja men självklart gick takboxen sönder och locket hängde som en liten vante i blåsten. Tvärnit och sedan remspännande i minusgrader och blåsten från helvetet. Resten av resan lyssnade vi på "jag råkade sälja min bästa vän, för 500 spänn till djävulen". Bra låt det dära. Bra dag också! För tänk vad tråkigt jag hade haft utan min syster och lite äventyr.
Nu sitter jag i soffan och tänkte baka lite för imorgon blir jag systemetlaglig medborgare!! 20 bast, vojvoj jag känner mig gammal. 
PUSS PÅ ER!! Jag ska skriva bättre om fantastiska kappe någon annan dag och lägga in bättre bilder, men nu ska jag njuta av mina sista timmar som tonåring.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0