2014 here i come

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort tidigare?
Vi flyttade, eller ja okej vi flyttade några dagar innan jul 2012. Men sen flyttade vi HEM igen i maj, ünderbart. Jag gick balen som jag och ett gäng tappra riddare arrangerade, jag tog studenten och jag gjorde nog en hel del grejer som jag aldrig gjort tidigare.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hehe jag brukar inte ha nyårslöften. Lova något i dimman som man dagen efter inser aldrig kommer hända. Nä jag tar livet lite mer som det kommer och vill jag ändra nåt så gör jag det vad det än är för månad och år.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näpp inte det här året heller, jag hoppas på 2014 då.

Dog någon som stod dig nära?
Nja

Vilka länder besökte du?
I år blev det inte så mycket, utöver hemlandet så var jag i Finland, Turkiet, Ryssland, England och så tror jag att jag hann åka över till Norge också?!?! Okej det var rätt bra rest ändå.

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Lite mera ös i livet. Tolka det här på rätt sätt, när jag säger ös menar jag icket drinkar och krogendans utan lite mer resor, lite mer spontana infall och göra vad fasen jag känner för att göra. Typ flytta hemifrån, börja plugga, TÅGLUFFA och tusen andra saker.

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
14 juni. Inte för att dagen i sig var så speciell, men för att det innebär så sjukt mycket annat och man blev fri på ett helt annat sätt.

Vad är det bästa som hänt dig år 2013? Jaduuuuu, vår/sommarmånaderna hände det galet mycket härligt. Jag tog som jag nu sagt 252890 gånger studenten, jag gick balen som var grym och vädret var top notch, jag var i alanya (tredje gången nu är jag nog rätt färdig där hehe) med grymmaste gänget, jag dansade i värmen med fina vänner, jag fick ett jobb som jag trivs hur bra som helst med, jag åkte till london med min powerpingla Evelina och jag och syrran levererade mysfrukostar och fuldans och fina stunder.

Största misstaget?
No regrets.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
HAHA. Såklart inte. Nä, serri så är 2013 det året jag varit mest sjuk i mina snart 20 levnadsår på jorden. 2012 avslutades med grymmaste allergichocken och byttes sedan ut mot förkylningen från helvetet som bröt ut någon dag innan. Gå inte och dansa med 39 graders feber. Året har sedan bjudit på några förkylningar, men jag tror ändå att det här året vigs i allergins tecken. Någon dag innan jag skulle tatuera mig så får jag ju ytterligare en mega-allergichock så tatueringen blev ju inte av. Det är spännande nästan jämt.

Bästa köpet?
Alla resor och upplevelser.

Vad spenderade du mest pengar på? Resor, utgång, mat/fika och shopping.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja det är klart. Tänk er att gå ett helt år, 365 dagar utan att vara riktigt glad?? Då är man riktigt emo emo cut cut cut.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Call me maybe, Love me again, Fucka ur, Dance our tears away och typ tusen till.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj det vet jag inte riktigt. Jag tror att humöret pendlade lite fram och tillbaka men överlag var jag nog rätt glad som vanligt.

Hur var din kärlek 2013?
Min kärlek till allah spirar vidare.

Hur tillbringade du julen?
UTAN min syster för första gången i hela mitt liv. Sorg! Men julen var rätt fin ändå, alla i familjen förutom bambino då var hemma hos oss med mormor, faster, tre av kusinerna, kusinens girlfriend och kenta. Kvällen avslutades i vanlig ordning med spel på liv och död och nattfilm.

Blev du kär i år?
Nej det kan jag inte riktigt säga att jag blev.

Favoritprogram på tv?
I början av året var det ju såklart svenska rivieran haha. Men annars vet jag inte, kollade sjukt lite på ”vanlig” tv. Serier kollade jag på desto mer hehe.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, hata är ett rätt starkt ord. Men jag kanske har insett att vissa människor inte är värda att slösa energi på som jag gjorde förra året.

Största musikaliska upptäckten?
Jag är ju inget musikfreak direkt, men jag lyssnar väl på det mesta. Det som spelas i bilen och hos polare hehe. Men bastille och 30 seconds to mars kanske!

Något du önskade dig och fick?
Grymma resor, sommarjobb, fint väder på balen och en sommar med fina vänner.

Årets bästa film?
Ja, 2013 var ju året då jag verkligen var på bio hela tiden. Jag kan inte ens räkna alla gånger jag tvingat med mig Jennifer på allt ifrån piratfilmer till töntigaste gulligullfilmer. Så det är lite svårt att säga bästa, men som alla andra tyckte jag att hungerspelsfilmen var bra, även hobbit var riktigt bra och sen kommer jag inte ihåg om sista twilightfilmen kom i år?!?! I sådana fall är det lätt den. Mvh rebban 14 år.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Dagen innan firade jag hemma hos mig med alldeles för mycket folk. Jag hade james bond tema och alla var sjukt coolt klädda! Kvällen slutade i kaos och dagen efter som var min själva födelsedag var nog världens sämsta födelsedag nånsin.

De bästa nya människorna du träffade? Man träffade säkert en massa folk, sen hur många man lärde känna som vänner är ju en annan sak. Men jag lärde känna kompisars kompisar bättre, exempelvis anna som är grymt härlig!

Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, solstrålar, iskall vinter. När jag fyllde 18 fick jag en bok av Hanna där alla mina vänner och en del annat folk hade skrivit så sjukt fina saker om mig. Den gör mig alltid glad, den tar jag fram då och då när jag inte mår bra och jag blir alltid sjukt glad av att läsa den!

Vem saknade du?
Jag saknar alltid jocke även fast han flyttat för flera år sen. Men den här sommaren startade med att två av mina närmsta polare flyttade 120 mil bort och dom har jag saknat varje dag sen dess. Och så min syster som åkte till Asien i septembet/oktober (???!) men om någon vecka kommer hon heeeeeeeeeeeeeeeem :D

Favoritmånad?
Maj ända till augusti var grymma månader.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0