Riksgränsen

Som Jennifer påpekade igår så har jag inte berättat om gränsenpremiären.
Ja det började ju mindre bra. Vi hann åka några mil innan alla i bilen fick flertalet oroliga sms och samtal från våra päron som sa i princip "VÄGEN ÄR AVSTÄNGD, VÄND OM, FARAFARAFARA!!!!"
Men som de coolingar vi är fortsatte vi givetvis. Vi kom till Björkis och vägen var ju som fortfarande avstängd. Vi åkte upp och sa hej till Vickan ett tag och precis när vi börjar tappa hoppet och ska sätta oss och äta ringer Amandas morbror, aka Gud, och säger att det blir kolonnkörning typ NU. Så vi är ju inte de som funderar utan vi kastade oss i bilen och körde plattan i mattan. När vi blev näst sista bilen som fick åka med kunde man hära jublet från den röda toyotan ända ner till Kiruna. 
Väl framme kastade vi in allt på rummet och gick och åt finmiddag. Sen var det ppparty. Några norrmän knallade in och hängde med oss och så dansade vi på grönan all night long.
Lördagen bjöd på härlig skidåkning! Även fast glasögonen var världens sämsta och jag fick åka utan hela dagen så var det så sjukt kul!! Bäst av allt var såklart afterskin och bärzzz. Hamnade med ett gäng galna holländare och en pollack. Ni hör ju - laddat för succé! Kvällen fortsatte med finmiddag nr 2 och sedan en natt på grönan igen.
Söndag hängde vi i gränsen och chillade, åkte till katterjokk och åt och sedan cruisade vi hem igen. 
Så jävla kul att åka iväg sådär över helgen och det var verkligen som semester. Grym helg brudar, det måste vi göra om!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0