BRINGING SEXY BACK

Weeeeeell hello there, eran favoritbloggare är tillbaka. Jag har spenderat (med betoning på SPENDERAT) helgen i huvudstaden med mina kära vänner Jennifer, Emilia och Hanna. I fredags tog tre zombies ett alldeles för tidigt plan mot regnet. En av dessa zombies med förkylning och öroninflammation. Jag hade drogat ner mig själv med diverse medikament så jag överlevde resan. No pain no gain. 
När vi, utan karta och kompass, nådde centralen mötte vi sexxxxihanna och sedan fick kontokortet springa maran. Trippla gånger. Skaffa aldrig jobb ni som pluggar och har er. Ni tjänar pengar och sen spenderar ni upp allt och lite till. Just sayin.
Kvällen avslutades på tapasrestaurang i sällskap med mina två andra grymma vänner Jenny och sangriakaraffen.
Lördagen innehöll mer shopping och sedan var det dags för byborna att se en äkta a-kändis. Jag pratar såklart om Sean banan. LOOOOL, nog för att vi stod bredvid han och Eric Saade så var det faktum att vi stod på VIP-dansgolvet, hade egen minibar, stod en meter ifrån Jessica biel, fick dansa arslena av oss, se Justin sjunga en centimeter ifrån oss, RÖRA vid guden och alla hans dansare liiiiiiite coolare. Ord kan inte förklara hur grym jävla kväll det var. 
På söndagen drog vi raggen på gröna Lund och åkte allt vi hann med. Jag skrek ut mina lungor i katapulten och jag kan tänka mig att till och med döva agda 93 kunde höra mitt vrål.
Det här har helt enkelt varit en av de bästa helgerna på väldigt, väldigt lång tid! 





Här ville jag att vi skulle vara en cool klädreklam. Ingen ville va med mig.







































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0