Söndag

Veckorna bara flyter iväg. Loggade in här och såg att jag hade påbörjat ett inlägg förra söndagen som aldrig kom upp, hehe.
Nu är jag alldeles strax på väg till bussen för ikväll ska jag se tredje delen av Hunger Games med mina babes. Så taggad! BOMBEADA! Så skönt att få komma bort från läggan ett tag också. Har haft tvättstuga hela dagen och så har jag storstädat vilket veeeerkligen behövdes.
Helgens bästa var ändå igår. Jag, Ellen och Theo pluggade (läs chillade pung) och sen när Theo drog hem så kom team rebellen på världens bästa idé att spela in en musikvideo. Vad som började som en kul grej slutade med klippningar i vad som kändes som tusentals timmar. Men FYFAN vad kul det var, vi ser ut som två klappmongon men det är ändå världens finaste video nånsin. Jag tänker lägga upp den här också, till alla er som behöver dagens skratt.
 
PUSS!
  

Just another saturdaynight

Jag tog mig igenom veckan utan att skjuta mig själv eller någon annan. Applåder!!! Den här veckan var verkligen maxad. Hade skola från 8-17 varje dag, ovveinvigning, klassittning och två elever från gymnasiet som bodde här. Alltså plattan i mattan hela veckan. Släng in att jag fick världens förkylning och feber också så kan ni förstå hur skönt det är med helg. Idag har jag legat och feberfrossat och hostat fram tv:n hela dagen. Imorgon är det äntligen dags för tvättstuga. Trodde aldrig att jag skulle längta efter att få tvätta, men när man missat några tvättider och alltså inte tvättat på ett x antal veckor finns det inget man ser fram emot så mycket som rena sängkläder och sockar.
Nu ska jag återgå till soffläge och miss secret agent. 
 
 
 

Söndag

Jag är så dålig på att uppdatera här, och varje gång jag tänker att jag ska skriva nåt kul så stirrar jag bara på skärmen och sen tänker jag att äh så mycket har ju inte hänt sen sist. Sen glömmer man bort allt kul man har gjort och så uppdaterar man en månad senare och försöker sammanfatta allt som hänt, hehe.
Men vad har då hänt sen sist? Jag var hemma i kirkotown och träffade alla underbara människor. Jag hann nästan träffa alla jag ville se, resten får jag se till jul! ♥
Jag åkte förbi Umeå och fick mysa med syster och fridisen, jag blev bjuden på tacomiddag med VIN av mina pärlor, jag dansade arslet av mig på krogen, jag gled bil och jag blev återigen bjuden på finmiddag av mina finaste vänner. Jag kom tillbaka till Linköping, hade tenta, skräckfilmskväll, halloweenfest och så är vi på idag då. Idag har varit en så bra dag. Jag och mina partners in crime här i linkan åkte till tornby för att springa runt på ikea. Ett gäng timmar senare åkte jag hem, lagade middag och kollade tv. Så skönt med chillardagar! BEST.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0