Söndag

Jag är så dålig på att uppdatera här, och varje gång jag tänker att jag ska skriva nåt kul så stirrar jag bara på skärmen och sen tänker jag att äh så mycket har ju inte hänt sen sist. Sen glömmer man bort allt kul man har gjort och så uppdaterar man en månad senare och försöker sammanfatta allt som hänt, hehe.
Men vad har då hänt sen sist? Jag var hemma i kirkotown och träffade alla underbara människor. Jag hann nästan träffa alla jag ville se, resten får jag se till jul! ♥
Jag åkte förbi Umeå och fick mysa med syster och fridisen, jag blev bjuden på tacomiddag med VIN av mina pärlor, jag dansade arslet av mig på krogen, jag gled bil och jag blev återigen bjuden på finmiddag av mina finaste vänner. Jag kom tillbaka till Linköping, hade tenta, skräckfilmskväll, halloweenfest och så är vi på idag då. Idag har varit en så bra dag. Jag och mina partners in crime här i linkan åkte till tornby för att springa runt på ikea. Ett gäng timmar senare åkte jag hem, lagade middag och kollade tv. Så skönt med chillardagar! BEST.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0