Måndag

Jag överlevde tentan och det kändes som att det gick helt okej. HÅLLER TUMMARNA. Efter tentan var jag, Ellen och Sofia väldigt disciplinerade och gjorde spanska. Spanskan här är verkligen på en helt ny nivå. Om två år ska jag prata flytande spanska och läsa alla mina studier på spanska i ett spansktalande land. Well... det är ju tur att det är två år bort innan vi ska nå den nivån. Men det är faktiskt riktigt kul!! Jag är sjukt taggad på Sydamerika så om två år får ni hälsa på mig på varmare breddgrader!
Nu är det dags för matlagning. Mammas matlådor från hennes senaste besök börjar sakta men säkert ta slut så idag får jag ställa mig vid spisen och kocka ihop lite köttfärssås.
 
Bildbomb från nolle-p kommer häääär
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Jag har inte förstått hur fattiga studenter är förrän jag själv blivit en. Fan vad jag har tagit för givet att ha en lön varje månad som man kan sprätta på i princip vad som helst. Nu har man 9000 i månaden som ska räcka till ALLT. Men I´m still going strong och inga sms-lån är tagna hehe. Slösa pengar har alltid varit en av mina främsta talanger, men nu har jag fått göra upp en budget (vuxenpoäng deluxe) som ska hållas.
Jag återkommer om en månad och berättar hur det gått. Nu ska jag gå och sova så att jag är pigg och har hjärncellerna maximerade när vi skriver tentan imorgon. Waaah, wish me luck!
 
PUSS
 
Avrundar helgen med peppigaste bilden någonsin. Saknar er bajsmycket kompisar!! 
 
 

Saturday

Well hello there!
 
Vilken party-lördag jag har haft idag. Klev upp tidigt, har haft tvättstuga hela dagen, städat, renbäddat och pluggat. Ni hör ju, vilken fab dag jag har haft. 
Men det kan bara bli bättre. Snart kommer några fina kompisar över för pizza och filmhäng. Ska bli så mysigt!!
Imorgon hägrar matteböckerna återigen. Vi har en tenta på måndag och klarar jag den har jag klarat min allra första kurs på universitetet. Förra tentan gick bra så jag håller fan tummarna att jag klarar den här också.
Efter tentan blir det en riktigt nice vecka tror jag. VI är ett gäng från klassen som ska ha vår egna kanelbullens dag och så åker jag till Stockholm för att träffa världens bästa Hanna och Jenny nästa helg. CANT WAIT!!!
 
Nu ska jag fortsätta lösa världens alla problem (aka matte) innan mina homies kommer. PUSS!
 
 
 
 

Bra jävla dag

Idag är en sån där dag då jag har solsken i magen. Det mesta känns riktigt jävla bra alltså. 
Till helgen är det dags för dragtävling här i Linköping och det blir fetaste eventet. Jag har signat upp mig för jobb, så imorgon ska jag agera bartender och vakt när alla andra spårar ur. På lördag efter själva dragtävlingen är det temafest och då är det dags för mig att slå klackarna i taket. 
Förra helgen var det valla rave och klassen raveade loss och självklart var vi kungar på natten och även dagen efter, i äkta I-anda.
Hoppas ni har det bra alla mina små kycklingar i Kiruna, jag har en hemresa inplanerad inom snar framtid så då ses vi igen!! ♥
 
 

Studentlivet

Så var även jag utflugen från gruvstaden Kiruna för att pröva att stå på egna ben. Nu sitter jag i min etta och livet känns faktiskt rätt så bra.
Linköping har levererat allt möjligt de tre veckor jag har bott här. Allt började med fetaste nollningen som varade i två veckor. Vi hade i princip ett fullspäckat schema där vi spelade volleyboll, lekte, tävlade, hade fulsittningar, hade temasittningar, hade finsittning, hade bal och sjukt mycker mer.
Även fast det gick från 0 till 120 på en dag så längtade jag hem hela tiden. Den första veckan planerade jag att "så länge nollningen är över så tar jag mitt pick och pack och drar hem eller åtminstone till Umeå". Men vet ni vad, nu känns det ju faktiskt bra i magen igen. Visst längtar jag fortfarande hem till familjen och alla kompisar men Linköping känns inte längre som ett fängelse på andra sidan jorden.
 
Idag hade vi vår första minitenta, and I hope to god att jag klarade den! Det är sjukt att gå från att hela tiden sträva efter MVG till att nöja sig med en 3:a. Jag kan väl inte säga att jag är där än, men det kommer.
Jag har i alla fall fått en jättebra klass som jag verkligen trivs i. Och nu har jag äntligen fått två i klassen som flyttat ner till linkans ghetto - skäggeeeeeet. Så idag fick jag cykelsällskap till skolan, alltid like nice.
 
Nu ska jag gå igenom lite fab ekonomi inför morgondagens föreläsning, men sen tänker jag unna mig en chillarkväll efter allt tentaplugg.
 
PUSS PÅ ER KIRUNA! Jag saknar er ♥
 
Papi var och hälsade på under helgen, myyyyys. Och förra helgen var mamma här. Två riktigt braiga helger!
 
När det är ekonomimässa och det delas ut gratisgrejer och man är student. Ja då tar man med sig ryggsäcken och proppar den full.
 
München hoben-fest
 
BALEN!! Ska hitta en bild med alla grabbar också!
 
 
 
Togasittningen = bästa sittningen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0