Studentlivet

Så var även jag utflugen från gruvstaden Kiruna för att pröva att stå på egna ben. Nu sitter jag i min etta och livet känns faktiskt rätt så bra.
Linköping har levererat allt möjligt de tre veckor jag har bott här. Allt började med fetaste nollningen som varade i två veckor. Vi hade i princip ett fullspäckat schema där vi spelade volleyboll, lekte, tävlade, hade fulsittningar, hade temasittningar, hade finsittning, hade bal och sjukt mycker mer.
Även fast det gick från 0 till 120 på en dag så längtade jag hem hela tiden. Den första veckan planerade jag att "så länge nollningen är över så tar jag mitt pick och pack och drar hem eller åtminstone till Umeå". Men vet ni vad, nu känns det ju faktiskt bra i magen igen. Visst längtar jag fortfarande hem till familjen och alla kompisar men Linköping känns inte längre som ett fängelse på andra sidan jorden.
 
Idag hade vi vår första minitenta, and I hope to god att jag klarade den! Det är sjukt att gå från att hela tiden sträva efter MVG till att nöja sig med en 3:a. Jag kan väl inte säga att jag är där än, men det kommer.
Jag har i alla fall fått en jättebra klass som jag verkligen trivs i. Och nu har jag äntligen fått två i klassen som flyttat ner till linkans ghetto - skäggeeeeeet. Så idag fick jag cykelsällskap till skolan, alltid like nice.
 
Nu ska jag gå igenom lite fab ekonomi inför morgondagens föreläsning, men sen tänker jag unna mig en chillarkväll efter allt tentaplugg.
 
PUSS PÅ ER KIRUNA! Jag saknar er ♥
 
Papi var och hälsade på under helgen, myyyyys. Och förra helgen var mamma här. Två riktigt braiga helger!
 
När det är ekonomimässa och det delas ut gratisgrejer och man är student. Ja då tar man med sig ryggsäcken och proppar den full.
 
München hoben-fest
 
BALEN!! Ska hitta en bild med alla grabbar också!
 
 
 
Togasittningen = bästa sittningen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna r.

Åh så jäkla härligt! Kul att du trivs, saknar dig här uppe i norr😘

2014-09-09 @ 10:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0