SPRING

Våren har kommit till Linköping!
10-15 grader och sooool har vi haft ett tag nu. Underbart! Livet känns riktigt grymt just nu faktiskt.
Efter tenta-p åkte jag hem till min kära hemstad för välbehövliga dagar i fjällen, med familjen och världens finaste vänner. Det var verkligen reload! Varje gång jag åker tillbaka till Linköping gör det lite ont i hjärtat att lämna alla, men snart får jag se alla igen. 
På väg tillbaka till linkan fick jag med mig vickan som stannade här till söndag. Vi hade det så mysigt!! Vi körde en liten rundtur på campus, vandrade igenom gamla stan, var på inflyttningsfest hos Ellen och levde loppan som sig bör. 
Alltså jag är så taggad på den här våren/sommaren!!! Jag har blivit nominerad till ekonomiansvarig i ledningsgruppen för Ingenjörer utan gränser, det är UK nästa helg då Markus Krunegård kommer woopwoop, det är spanskaafton, valborgsfirande i trädgårdsföreningen, päronen kommer på besök, vi har klassittning med pride-toga som tema, jag ska eventuellt springa color run, det är SOF-festivalen och alltså tusen andra saker som gör att jag bara vill dansa som ett litet tjernobylbarn hela tiden. Nu spelar det ingen roll hur mycket plugg vi har, jag har solsken i magen foreaaaal.
 
PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0