Nya tag

4 månader har gått sen senaste inlägget och jag hade nog egentligen tänkt att ge upp min bloggkarriär, men så var det något som fick mig att sakna skrivandet så nu är jag här igen på obestämt tid. 
Sen april har mycket hunnit hända - jag hade mitt sista tenta-p för mitt första år och kunde avsluta 60hp och ta sommarlov. Eller lov och lov, jag hann bara komma hem så var det dags för sommarjobb i 8 veckor. Mellan alla jobbpass hann jag träffa släkt och vänner och bara allmänt mysa på, trots det fruktansvärt dåliga vädret.
Jo så har jag ju faktiskt varit i London över midsommar med Ellen och Sindy. Det var grymt kul och fötterna värkte typ i en vecka efteråt. Vi did som serious walking så att säga.
I slutet av sommaren var jag och mamma en sväng i Stockholm och myste på också.
 
Men nu är jag tillbaka i linkis igen och ska snart börja mitt andra år här. Innan det är jag fadder och tar hand om ett gäng N0llan som ska hitta sin plats här i livet hehe. Om en vecka drar mina egna studier i gång och då är det plattan i mattan som gäller igen. Utöver studierna har jag även blivit fadder till en spansk utbytesstudent som jag ska hänga med i ett år och så är jag ekonomiansvarig för Ingenjörer utan gränsers förening här i linkis. Det blir ett tufft år men jag är taggad och tror det kommer bli sjukt lärorikt och KUUUUL.
 
Avslutar med lite random bilder från våren, sommaren och nollningen här i Linköping. PUSS på er alla!

Mina finisar från Kiruna kom hit och hälsade på under SOF

Det var ölstop och självklart var vi där och hängdePridetogaaaaaa
LondonFestivalade och var allmänt ful(l)

Jag och Sandy var grillmästare

Satt på allsångKom till linkan och drack rosévin

Faddertoken


RSS 2.0