Jag kommer hem igen till jul

Nu är det nedräkning! På torsdag sätter jag mig på tåget och ett dygn senare anländer jag till finaste kirkotown. Innan dess har jag en massa evenemang i samband med musikhjälpen, ingenjörer utan gränser och så en del lektioner och föreläsningar kvar hehe. Mentalt har jag dock tagit jullov. Jag har fått en lista med julfilmer av min egen tomtenisse Hanna som jag ska försöka beta mig igenom och ikväll brände jag av första filmen. A miracle on 34th street. Väääääldigt klyschig och förutsägbar (som alla andra julfilmer) och lite halvt oklar handling så den får bara 2/5 trillingnötter.
Mina favoriter i chipshyllan är fortfarande love actually, tomten är far till alla barn och notting hill. Visst, notting hill är ingen julfilm men den hamnar alltid i topp på alla mina filmlistor, OAVSETT genre.

Förra helgen var det damsittning och på lördag morgon tog jag bussen till Stockholm för en helg med mina kirunabrudar. Välbehövligt och så mysigt! 
Nu ska jag börja tagga mot sängen för imorgon är det dags för högintensiv träning (hiit), coreboll och spinning. I'm gonna die, men har campushallen musikhjälpendag så har de. 

Puss❤️❤️❤️
Kommentarer
Postat av: JenkoP

Åh vad jag längtar efter dig!!!! 😍

2015-12-13 @ 01:00:55
URL: http://isakssonjennifer.blogg.se
Postat av: HannaPänna

BODYGUARD! Ingen riktig julfilm, men fett mysig!

2015-12-15 @ 12:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0