I am the hero of this story

HEEEJ!

Ni kan inte förstå lättnaden när jag efter fem svettiga timmar med ekonomitentan, lämnar in den och inser att nuuuu är tenta-p över. 
Vi avslutade dagen med tacos och filmmys! Idag var första dagen på läääänge som jag inte ställde någon klocka på morgonen. SÅ underbart att vakna utvilad av sig själv, och sedan ligga kvar i sängen och bara kolla lite serier och slappna av i varenda liten nerv. 
När jag väl pallrade mig upp ur sängen så knallade jag iväg mot Ikea. Där och på ica maxi spenderade jag resten av dagen tillsammans med, vad som kändes som resten av Sveriges befolkning. Tänkte att jag skulle fira med lite Ikealunch (fancy i know) men efter att ha sett kön med 152926 barnfamiljer insåg jag att en varmkorv också är mat.
Men för att lägga lite plåster på såren så köpte jag... OXFILÉ till middag!! Okej, den var på rabatt, but still. Det blir inte bättre än så. 
Så nu ska jag hoppa in i mysarkläderna, laga mat och bara chilla i soffan hela kvällen. MHM.
Fredag

Alltså jag kan se ljuset i tunneln. Sista tentan idag för denna termin och det ska bli så sjuuuukt skönt när den är över. 
Ikväll ska jag spendera tiden skrattandes med rebellen #1 och to-mannen. Kan inte bli en bättre fredagskväll!
Nu ska jag tagga igång mig själv här innan jag drar till skolan, PUSSEN!
Greetings from space

Jag är i min lilla tentabubbla nu och går på zombiemode tills nästa fredag. Vi sitter på skolan i snitt 12-14 timmar om dagen, överlever vi det här överlever vi ALLT. Men det är som lite mysigt mitt i allt kaos ändå. Jag sitter tillsammans med världens roligaste och bästa klasskompisar som gör att det inte känns så farligt, det kan till och med kännas rätt kul ibland. Imorgon börjar då hell week, men en vecka går fort. På lördag ska jag sova tills jag vaknar, spela laserdome och äta middag med pärlorna. Bara njuta av att ha en helg helt fri från plugg! På söndag ska jag nog ta en sväng till IKEA och fortsätta helgsmyset.
 
PUSS
 
 
 
 

Back to reality

Ja då var jag alldeles strax på väg hem. Eller till mitt andra hem, kirkotown kommer alltid vara mitt andra hem! Har haft den bästa julen på länge. Umgåtts med alla fina och njutit av en massa mat och soffhäng. Men nu är det tillbaka till verkligheten och verkligen psykplugga inför hellweek med tre tentor. Efter det ska jag dansa med mina favoriter på playa del sol - kravallen och njuta av 2015. FAN vad bra det känns med ett nytt år!
Idag har jag spenderat en del av dagen med att kolla på platser till utbytesåret. Just nu känner jag att jag vill åka NU NU NU. Efter att ha läst runt och kikat bilder så känner jag att Santiago i Chile eller Buenos Aires i Argentina ligger närmast hjärtat. Google de ställena om ni inte har koll, SÅ FINT. 
 
PUSS på er alla och gott nytt år!! Hoppas ni får det bästa året någonsin. ♥
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0