FREEDOM

JAPP, där var en vecka med FYRA tentor över. Vet ju bara hur det gått på proggen men just nu vill jag bara skutta runt som ett litet tjernobylbarn.
Ikväll ska jag möta upp världens bästa vänner som också kämpat sig igenom hellweek och så ska vi slå klackarna i taket som aldrig förr. SKÅL! 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Jag har blivit inspirerad!! Läste ett blogginlägg om hur skört livet egentligen är, men att det inte är någon idé att deppa över det utan istället se till att bara göra alla galna saker du någonsin velat göra för att slippa säga "tänk om" när det är för sent. 
Så helt plötsligt blev jag full av energi och kände att det är dags att göra en massa roliga saker och inte en massa måsten. Nu har jag till exempel bestämt mig för att åka till USA i sommar och bila längs route 66 från Chicago till LA. Det är sånt där man bara drömmer om, men inte förverkligar.
Nu ska det bli ändring på det. Skit samma att jag inte kan jobba hela sommaren och tjäna ihop pengar till studentlivet. Jag får helt enkelt leva lite snålare så löser sig även det. Jag är så sjukt less på att alltid göra allt efter samma mönster så nu när jag bestämt mig känns det som att jag har solsken i magen, som en fin kompis brukar säga.

Och kommer jag inte till USA? Nähäpp då var ju det tråkigt, men då tar jag med mig passet och beger mig på resande fot till någon annan av alla miljontals ställen jag vill åka till.
Lev
er lite carpe diem just nu and I like it.

Pussar

Glad bild från glad kväll

Hellweek

Ja då var det dags för tenta-p igen. Första tentan gjord idag. Imorgon är det dags för min andra. På onsdag kör jag tredje och på lördag köttar jag bort fjärde och sista tentan för den här gången.
Jag är i min egen lilla bubbla just nu och glömmer bort allt annat. Ibland kan man komma på att man inte ätit på tio timmar och ibland kan man ha hällt i sig tre koppar kaffe på en timme. 
Men det är det som är charmen med tenta-p, alla blir till små minimonsters. 
När veckan är över ska jag reloada, börja nya kurser och PACKA. För snart kommer rebbaloe till Kiruna och åååh vad hon längtar efter er alla. ♥ Ibland kan jag till och med längta efter att bara sitta helt knäpptyst med mina bästa vänner. Känna att det är här jag är som gladast, snyggast, roligast och mest trygg i hela världen. 
 
Pussar och kramar
 
 
 
 
 

Cause I no longer know where home is

Well hello!
Så mycket har hänt på senaste månaden, jag har varit allt från överlycklig till hulkandes. Jag tycker inte om att ta stora beslut som är antingen eller, men nu har jag gjort det och det känns som en sten som har lättat från hjärtat. 
Idag har vi i alla fall nolle-p reunion och jag är taggad! Jag och Pelle måste bara ta oss till stan och kirra kostym så blir det nog en grym kväll. 
Bästa med det här inlägget: snart kommer jag heeeeem!!! Får vara hemma i nästan två veckor under påsk och efter den här månaden är det exakt vad jag behöver. Can't wait!

Så här kan det se ut när vi stuffar på kravall

RSS 2.0