Fredag

Jag har blivit inspirerad!! Läste ett blogginlägg om hur skört livet egentligen är, men att det inte är någon idé att deppa över det utan istället se till att bara göra alla galna saker du någonsin velat göra för att slippa säga "tänk om" när det är för sent. 
Så helt plötsligt blev jag full av energi och kände att det är dags att göra en massa roliga saker och inte en massa måsten. Nu har jag till exempel bestämt mig för att åka till USA i sommar och bila längs route 66 från Chicago till LA. Det är sånt där man bara drömmer om, men inte förverkligar.
Nu ska det bli ändring på det. Skit samma att jag inte kan jobba hela sommaren och tjäna ihop pengar till studentlivet. Jag får helt enkelt leva lite snålare så löser sig även det. Jag är så sjukt less på att alltid göra allt efter samma mönster så nu när jag bestämt mig känns det som att jag har solsken i magen, som en fin kompis brukar säga.

Och kommer jag inte till USA? Nähäpp då var ju det tråkigt, men då tar jag med mig passet och beger mig på resande fot till någon annan av alla miljontals ställen jag vill åka till.
Lev
er lite carpe diem just nu and I like it.

Pussar

Glad bild från glad kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0