Fredag

Julkänslorna är på TOPP!! Sitter för tillfället och lyssnar julmusik och funderar mentalt över allt jag ska ta med mig hem över jul. Men innan det har jag så mycket roligheter planerat!! Sedan har jag haft så mycket roligheter sen senaste tenta-p också.
 
Hanna kom hit från Estocolmo och tillsammans med Ellen och Sindy hyrde vi en bil och roadtrippade till... ULLARED. Japp ni hörde rätt. Jag blev så chockad när jag fick höra hur nära det ligger Linköping så måndagen efter tenta-p unnade vi oss en dag utan plugg och bytte ut den mot galna pensionärer som gör vad som helst för att få sista rullen med bakplåtspapper för 6.50kr. Det var galet! Jag kom dit med en inköpslista på två grejer. När vi efter otaliga timmar av spring var färdiga insåg jag det. Jag står med en vagn i storlek XXXXXL som är fullkomligt fullproppad. Ja, vad kan man säga. Jag har ärvt shoppinggenen från mamma, så jag skyller allt på henne haha!
 
Jag har även hunnit vara på årets första julmarknad med Sindy och ett gäng utbytesstudenter från Japan. Mysfaktorn var hög. Dagen efter tog jag bussen till Stockholm för en helg med Ingenjörer utan gränser (och hannabanana).
 
Men det mest spännande av allt som har hänt är att jag nu skickat in ansökan till mitt utlandsår.... Om allt går vägen kommer min nya adress ligga i SANTIAGO, CHILE om 8 månader!! Jag är orimligt taggad och samtidigt så nervös att jag håller på att bajsa ner mig. Jag och Ellen ska alltså spendera ett år, 12 hela månader, i Sydamerika. Det jag ser mest fram emot är Sydamerikas sommarlov som är ett tre månaders lov från december till mars. Jag kan ju säga att vi redan gjort en bucket list med saker vi vill hinna göra, och ställen vi vill hinna besöka under den perioden, och överlag innan vi flyttar tillbaka till Sverige igen. Något som är måsten är ju såklart att vandra längs inkaleden Machu Picchu, besöka Iguazúfallen, nationalparken i södra Chile, skidåkning i Anderna (som ligger FETT nära) samt besöka några av de mest kända öknarna med saltbassängerna. Så har ni vägarna förbi Chile under 2016/2017 är ni varmt välkomna att hälsa på mig hihi!
 
PUSS
 
 
Dagarna innan tenta-p drog igång satt vi på skolan typ 24/7 kan man säga.
 
 
 
 
Efter tenta-p var det firande hela helgen!
 
 
 
 
 
 
 
"OLLAREIIIIIIJD"
 
 
 
 
 
 
 
Julmarknad på Ekenäs slott som resulterade i en jäkla gött som jag tar med till Kiruna!
 
 
Blev bjuden av bästa Hanna på middag - GRILLBUFFÉ!! Me encanta.
 
 
Och så avslutar vi med lite bilder från världens näst finaste stad (efter Kiruna såklart), Santiagoooooo.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0