WAAAAAAAAAAH

Ohej bara vad jag uppdaterade bloggen nu då. Men idag måste jag bara skriva. Imorse när jag var på väg till skolan fick jag ett sms av Sindy "nomineringarna har kommit" och pulsen pumpade upp i typ 250. In på mailen, hitta dokumentet, leta reda på våra namn. Och där stod det. Svart på vitt. VI KOM IN!!!!!!!! Både jag och Ellen är nominerade till Universidad de Chile i Santiago, Chile. SÅ JÄVLA FETT. Det är det enda jag har kunnat tänka på idag och det gjorde även att tentan inte alls kändes särskilt jobbig längre. Livet ser rätt ljust ut kompisar.
 
PUSS!
 
 

One down, two to go

HELLO BLÖGGEN!
 
JAPP där gick startskottet för tentaP. Spanskatentan i bokföring och externredovisning är bortgjord och det känns så nice!! Visst att jag har tenta imorgon och på lördag också, men det är ett steg närmare slutet av den här veckan i alla fall.
Firar med chili con carne (gjorde storkok på 2,5kg köttfärs, 1kg morötter osvosv så jag kommer äta chili tills jag spyr i princip) och lite plögg. 
 
Besos
 
 

Back to reality

Då var man tillbaka i Linkeboda och tentaplugget är i full gång. Jag känner mig grymt stressad över alla tentor, jag tog verkligen ledigt under jul och kom igång lite för sent för att jag ska känna mig lugn. Imorgon kör jag igång med en spanska tenta, följt av matematisk statistik på tisdag och stelkroppsdynamik på lördag. 
Det är bara att göra sitt bästa och hålla ut veckan ut så får man ta det som det kommer efteråt. Jag har ju en massa roliga grejer att se fram emot efter den här veckan i alla fall.
Om två veckor beger jag mig till Umeå för att gå på vickans examensceremoni och tisdagen därpå beger jag mig till Gambia tillsammans med vickan och gurran! CAN'T WAIT!!! 
En vecka med sol och värme (förhoppningsvis) känns välbehövligt efter veckor av mörker. But first, let me survive tenta-p hehe..
 
Även om det inte blev så mycket pluggat hemma så hann jag ju faktiskt ladda lite energi när jag fick umgås med hela min familj, mommo och alla mina fina vänner. Tiden går alldeles för fort när man har roligt och två veckor kändes som några dagar bara. Det gör ont i hjärtat när jag vet att jag bara har två resor kvar hem innan jag ska vara borta i ett helt år. Samtidigt är jag så taggad och nyfiken på att flytta till Chile, känns som en sjuk dröm! Jag och Ellen vill bara få våra slutgiltiga besked NUUU så vi kan börja tagga på en orimlig nivå. Även fast det inte ska vara några problem så vet man aldrig förrän man har det svart på vitt att vi får åka dit.
 
 
 
 
Blev bjuden på finmiddag av gourmetkocken jenkoP. MYS!!!
 
 
Vickisen kom hem och vi firade jul tillsammans med päronen och mormor. Traditionsenligt spelade vi en massa brädspel halva natten, årets bästa dag!!
 
 
 
Jag hann färga håret och klippa mig också innan det var dags för nyårsfirande.
 
 
Nytt år = nyårslöften.
 
 
 
 Mellanlandning i vickan och gurrans lägenhet innan tillbakafärden till Linkis.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0