Back to reality

Då var man tillbaka i Linkeboda och tentaplugget är i full gång. Jag känner mig grymt stressad över alla tentor, jag tog verkligen ledigt under jul och kom igång lite för sent för att jag ska känna mig lugn. Imorgon kör jag igång med en spanska tenta, följt av matematisk statistik på tisdag och stelkroppsdynamik på lördag. 
Det är bara att göra sitt bästa och hålla ut veckan ut så får man ta det som det kommer efteråt. Jag har ju en massa roliga grejer att se fram emot efter den här veckan i alla fall.
Om två veckor beger jag mig till Umeå för att gå på vickans examensceremoni och tisdagen därpå beger jag mig till Gambia tillsammans med vickan och gurran! CAN'T WAIT!!! 
En vecka med sol och värme (förhoppningsvis) känns välbehövligt efter veckor av mörker. But first, let me survive tenta-p hehe..
 
Även om det inte blev så mycket pluggat hemma så hann jag ju faktiskt ladda lite energi när jag fick umgås med hela min familj, mommo och alla mina fina vänner. Tiden går alldeles för fort när man har roligt och två veckor kändes som några dagar bara. Det gör ont i hjärtat när jag vet att jag bara har två resor kvar hem innan jag ska vara borta i ett helt år. Samtidigt är jag så taggad och nyfiken på att flytta till Chile, känns som en sjuk dröm! Jag och Ellen vill bara få våra slutgiltiga besked NUUU så vi kan börja tagga på en orimlig nivå. Även fast det inte ska vara några problem så vet man aldrig förrän man har det svart på vitt att vi får åka dit.
 
 
 
 
Blev bjuden på finmiddag av gourmetkocken jenkoP. MYS!!!
 
 
Vickisen kom hem och vi firade jul tillsammans med päronen och mormor. Traditionsenligt spelade vi en massa brädspel halva natten, årets bästa dag!!
 
 
 
Jag hann färga håret och klippa mig också innan det var dags för nyårsfirande.
 
 
Nytt år = nyårslöften.
 
 
 
 Mellanlandning i vickan och gurrans lägenhet innan tillbakafärden till Linkis.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0