MHMMMM

Det är officiellt, nu är vi ANTAGNA!
Onsdag

Wow. Andra inlägget på typ en vecka. Det är imponerande. Jag tyckte inte riktigt att jag hade något värt att berätta men Hanna tyckte jag skulle skriva om allt jag pluggar på och hur mycket jag saknar henne, så HERE YOU GO BUBBIS!
Under helgen har jag dragit på mig årets förkylning. Känns lovande när jag har muntlig tenta på fredag och just nu låter som Amy Winehouse efter ca 10 paket Marlboro. Har legat hemma och feberyrat istället för att åka till Örebro på stipendieutdelning och nu samlar jag krafter för att orka ta mig till Willys för att köpa middag. Det glamorösa livet helt enkelt.
 
MEEEN bara tanken på att jag om 1,5 vecka har sommarlov gör att det inte känns så jobbigt ändå. Nu har jag liksom haft alla mina sista föreläsningar och lektioner på liu på över ett år. Känns så konstigt. Direkt efter sista tentan nästa lördag hoppar jag på tåget till Göteborg för att möta upp familjen och sedan på söndag se världens bästa HÅKAN. Aaaah så underbart!! Sen hinner jag tillbaka till Linköping för att tömma lägenheten innan jag drar vidare till Grekland i en vecka. Sedan ska jag väl hinna landa några veckor i Kiruna innan höstens äventyr drar igång.
 
Eftersom att jag inte fotat en endaste liten bild (förutom på fina tryckkurvor som jag råkat skicka till Hanna också) så preppar jag med lite bilder från Grekland istället. Känns inte jättejobbigt att åka dit direkt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello World

Efter en låååång paus tänkte jag, liksom min käre huvudstadsvän Hanna, att det vore kul att dra igång bloggandet igen. Det är väl så, att när man har som mest att göra så gör man allt annat förutom det. Snart drar sista tenta-p igång för mitt andra år på universitetet. Sista tenta-p i Sverige på över ett år!! Yes, biljetterna är bokade och den 18e juli lämnar vi Sverige för Santiago i över ett år. Eller ja, universitetet har fortfarande rätt att tacka nej till oss men vi håller tummarna för att det inte händer.

I övrigt så försöker jag umgås med alla vänner här i Linköping som jag inte kommer träffa på ett år. I torsdags var det avskedssittning för alla som ska utomlands och det var så trevligt!! Uppskattar verkligen alla de evenemang där ens närmaste vänner get together och får bara prata om allt och ingenting och speciellt släppa skolan.

Massa fina Kirunakompisar kom hit och firade Valborg med mig också. Det var SÅ kul!! Kommer sakna dem så det gör ont när jag åker. Ska krama sönder alla och vara som ett plåster hela sommaren!

Nu ska jag fortsätta med min Nyhetsmorgon-söndag innan plugget drar igång igen.

PUSS!!


En av de mer majestätiska bilderna på mig. You can call me HKH Madame Rebbakonchik

RSS 2.0