Hello World

Efter en låååång paus tänkte jag, liksom min käre huvudstadsvän Hanna, att det vore kul att dra igång bloggandet igen. Det är väl så, att när man har som mest att göra så gör man allt annat förutom det. Snart drar sista tenta-p igång för mitt andra år på universitetet. Sista tenta-p i Sverige på över ett år!! Yes, biljetterna är bokade och den 18e juli lämnar vi Sverige för Santiago i över ett år. Eller ja, universitetet har fortfarande rätt att tacka nej till oss men vi håller tummarna för att det inte händer.

I övrigt så försöker jag umgås med alla vänner här i Linköping som jag inte kommer träffa på ett år. I torsdags var det avskedssittning för alla som ska utomlands och det var så trevligt!! Uppskattar verkligen alla de evenemang där ens närmaste vänner get together och får bara prata om allt och ingenting och speciellt släppa skolan.

Massa fina Kirunakompisar kom hit och firade Valborg med mig också. Det var SÅ kul!! Kommer sakna dem så det gör ont när jag åker. Ska krama sönder alla och vara som ett plåster hela sommaren!

Nu ska jag fortsätta med min Nyhetsmorgon-söndag innan plugget drar igång igen.

PUSS!!


En av de mer majestätiska bilderna på mig. You can call me HKH Madame Rebbakonchik

Kommentarer
Postat av: Hanna - förebilden, legenden

ÄLSKAR att du börjat blogga igen. DU MÅSTE BLOGGA VARJE DAG I CHIIIILE

2016-05-18 @ 15:30:59
Postat av: jenny

Håller med Hanna! WOOP

2016-05-25 @ 17:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0