Onsdag

Wow. Andra inlägget på typ en vecka. Det är imponerande. Jag tyckte inte riktigt att jag hade något värt att berätta men Hanna tyckte jag skulle skriva om allt jag pluggar på och hur mycket jag saknar henne, så HERE YOU GO BUBBIS!
Under helgen har jag dragit på mig årets förkylning. Känns lovande när jag har muntlig tenta på fredag och just nu låter som Amy Winehouse efter ca 10 paket Marlboro. Har legat hemma och feberyrat istället för att åka till Örebro på stipendieutdelning och nu samlar jag krafter för att orka ta mig till Willys för att köpa middag. Det glamorösa livet helt enkelt.
 
MEEEN bara tanken på att jag om 1,5 vecka har sommarlov gör att det inte känns så jobbigt ändå. Nu har jag liksom haft alla mina sista föreläsningar och lektioner på liu på över ett år. Känns så konstigt. Direkt efter sista tentan nästa lördag hoppar jag på tåget till Göteborg för att möta upp familjen och sedan på söndag se världens bästa HÅKAN. Aaaah så underbart!! Sen hinner jag tillbaka till Linköping för att tömma lägenheten innan jag drar vidare till Grekland i en vecka. Sedan ska jag väl hinna landa några veckor i Kiruna innan höstens äventyr drar igång.
 
Eftersom att jag inte fotat en endaste liten bild (förutom på fina tryckkurvor som jag råkat skicka till Hanna också) så preppar jag med lite bilder från Grekland istället. Känns inte jättejobbigt att åka dit direkt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Queen Hanna

*applåderar*. MIN BLOGGQUEEN!

2016-05-26 @ 10:18:20
URL: http://hajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0